aja, skitsamma godnatt

2012-05-31 | 22:05:27

Stockholm imorgon

2012-05-31 | 17:23:37

okej eftermiddag/kvällen ser ut så att jag:

- måste för det första packa till imorgon då jag och michelle drar till stockholm för en natt för att se rebecca & fiona!   och vad fan ska man ha på sig?? vädret har ju pms ever.
- sen så måste jag göra brända mandlar till min, michelles, linns och annas redovisning imorgon. (fråga inte).
- jag har även en franska läxa som är rätt så viktig att göra tills imorgon.
- jag måste städa mitt rum

och just nu känner jag bara, FAN TA ALLT JAG VILL SOVA. okej nej. nej nu SKA jag fan ta tag i denna lilla lista på saker att göra, annars kommer jag lägga mig 3 inatt och då kommer jag verkligen inte orka med morgondagen. och ni tycker säkert listan är inga problem, men jag är för lat. vill bara ha subway. sen är jag glad. hurra. JAAAAAAA nu sa mamma att det är mat. döhungrig. bra tack.
btw. min mamma gick in i ett skåp. nu blöder hon från pannan. jag dör i skratt. bra hej.

Släktkalas 27 maj

2012-05-30 | 20:09:32
här är iallafall lite bilder från mitt släktkalas i söndags! hade jättetrevligt och det var kul att få träffa släkten! men ursäkta alla dåliga bilder jag tog, och ursäkta dålig redigering. men när jag satt igår och redigerade var jag egentligen inte på humör för det, ville bara sova. men ändå envisades jag att redigera dom och jag gick och la mig halv 3 igår natt. var ju inte det smartaste då jag hade orientering dagen efter, alltså idag. skulle vara på kilene halv 9 och gick upp klockan 8. satte på mig ett par springtights och en tröja, tog en macka i handen och satte mig i michelles bil. ajaaa, skönt det är över nu iallafall. kom hem och sov i typ 6 timmar.. eller 7 typ. ähh trött tjej.

16 år

2012-05-28 | 21:42:27
okej jag lever om ni undrar, och jag har till och med gått och blivit ett år äldre. 16 tjoho. okej nej ingen skillnad förutom att jag faktiskt har haft växtvärk! meeeen, sitter iallafall och redigerar lite bilder från släktkalaset från i söndags. okej nu ljög jag, jag redigerade typ 3 bilder högst sen orkade jag inte mer, eftersom jag är mer taggad för film för tillfället. men jag vet ju att ni är okej med det så det gör ju ingenting...... så ni får se dom imorgon. bra hej.

surprise party #2

2012-05-27 | 15:00:00
här är den andra och sista bildbomben från i fredags. TACK IGEN ALLA SÖTA PARTYKOKOSNÖTAR!!

surprise party #1

2012-05-27 | 12:00:00
här får ni en hög med bilder från i fredags, meeen det kommer fler från när vi var på mörudden snart ska ni se!
och btw, malin har tagit många bilder här, men jag också några.

så jäkla glad

2012-05-27 | 00:52:17
det här var min reaktion igår när hela högen till underbara vänner hade ställt till med värsta överrasknings kalaset!! aldrig blivit så chockad och glad på en och samma gång, tror malin har film på det, så ni kanske får se ifall det går att skicka. men annars så sitter jag och redigerar alla bilder från denna fina kväll, ha tålamod, det var många bilder..

ni är bäst

2012-05-26 | 17:32:32

haft en så jäkla bra kväll igår!!!!! Tack alla, ni äger. men jag bloggar mer om det här sen, har nyss kommit hem från sjön med michiiiiii

åhhh du gör mig så glad. kan inte sluta le.

2012-05-25 | 11:20:00

tre till från skolan

2012-05-24 | 23:09:04
tre till random från idag. den andra bilden har föresten anna tagit. och jag vet att jag och linn har typ likadana kläder, hähä var ju inte direkt planerat precis. men det kvittar välllll hhhhehehehe. nej nu vill jag sova för en gångs skull, försover mig ju hela tiden. tror jag gjort det nästan hela veckan va fan, icke bra. icke bra..

som du ler

2012-05-24 | 23:03:48

fina niiiii

2012-05-24 | 22:57:40

riktigt jäkla shortsväder

2012-05-24 | 17:16:52
hade med mig kameran idag till skolan, kommer inte ihåg varför jag fick för mig att ta med den, men jajaja. tog lite kort när vi gick hem bara. och som ni ser på bilden har jag gått i shorts idag, SÅ SKÖNT. fast fyfan vad obekväm jag är i shorts, äckliga korta vinterlår, dvs, bleka och feta (och ja lägg märke till mitt rimmmmm där tack). nej men lägger upp lite bilder senare, har tänkt att dra ut på inlines nu bara för att det är så jäkla skönt så det finns inteee.

BREAKDANCE

2012-05-24 | 15:54:56
haha så jäkla typsikt mörmon att fixa sådana här saker, eller iofs vet jag inte varför dom var där. men det var jäkligt coolt måste jag säga, häähähähäh

maskrooooos

2012-05-23 | 21:06:28
drar ut på inlines, kände det var riktigt värt att blogga om....

Dip dye

2012-05-22 | 20:12:49
haha demis min när jag säger att jag aldrig färgat håret på någon förut (förutom mamma, men då var det ju brunt). hähä, jajajjajaa. gjorde iallafall dip dye på ida och det blev rätt bra, fast vi ska göra ännu ljusare någon dag. och det är ida och demi som tagit bilderna föresten.

sleten tjej på stan, jaaaa.

2012-05-21 | 22:22:04
kände för att ta massa kort idag, så jag drog in till stan och hittade ett rosa träd!!!! okej, häh. velat hitta ett rosa träd fett länge nu. okej jag har sett rosa träd förut, men då har jag suttit på en buss eller typ inte haft kameran med mig eller nått. efter jag tagit några kort så gick jag runt lite på stan och köpte lite saker. VET NI VAD VARMT DET VAR I SVARTA JEANS OCH TRÖJA + JEANSJACKA ELLER?? fy fa-an säger jag bara, ville spy. (okej jag gillar att det är sol. så solen, sluta inte lysa bara för jag valde svarta byxor på fel dag).. IALLAFALL, åkte hem tillslut och halvsov typ på bussen, var döööötrötttt.

Ni vet vad jag menar?

2012-05-21 | 02:17:03
något jag stör mig på är när man sitter och kollar på tv och så helt plötsligt blir det reklam, och precis när reklamen börjar höjs ljudet med typ 6386493 decibel, HELT ÄRLIGT. skiter på mig varje gång det blir reklam. varför i hela fan är det sååååå? eller är det bara jag? panik. jajajjajajjaaaaa. imorgon kanske jag drar intill stan, bara för jag måste ta kort på något, får ju panik. oj vad jag får panik på allt känner jag nu, aja, godnatt.

BLEV UTMANAD AV FRIDA

2012-05-21 | 02:02:40
-I resten av ditt liv bara få äta jordnötssmör eller nutella?
eftersom jag är en chokladälskare, NUTELLA.
-Att alltid gå klädd i cheerleadingkläder eller att aldrig mer få tillgång till internet?
öhm hahha, såklart jag tänker gå klädd i cheerleadingkläder, för internet kommer jag inte klara mig utan. så jag antar jag får frysa sönder på vintern.. får hålla mig inomhus.
-Att slicka på alla tuggummin på gatan eller att slicka på lyktstolpar och fastna med tungan?
för det första. FYFAN vad äckligt med tugguamfhhnhnua , kan inte ens skriva ordentligt, så vidrigt. jag slickar på lyckstolpar var det jag ville säga!
-Hur skulle dit liv se ut om det var tvärtemot hur det är idag?
jag skulle vara intresserad av sport.
jag skulle äta spenat varje dag.
jag skulle tugga fruktuggumin hela tiden.
jag skulle kunna göra y-balans med michelle(internt skämt).
jag skulle säga extremt roliga skämt varje gång...
jag skulle vara en kille.
jag skulle bo i vattnet.
jag skulle hittat en jäkla Mcwrap.
jag skulle hata att fota.
jag skulle hata att kolla på filmer.
jag skulle ha hemska syskon som jag hatar.
jag skulle inte ha michelle som är den allra bästa jag vet.
felix som räknar potatisar skulle få plats med 50 stycken i felix kartong med potatismos????
-Vad har du för hemliga skills?
jag kan gnissla tänder i sömnen men inte när jag är vaken.
jag kan transportera mig från min säng till kylen på en sekund och sedan tillbaka lika snabbt.
jag kan räkna till fem på finska (googlade det nyss så jag hade ett till hemligt skills, är ju inte så bra på saker..).
-Om du var tvungen att flytta, vart skulle det vara?
tydligen sunne, häähä. nej men om jag fick bestämma, då skulle jag vilja flytta någonstans där det aldrig är vinter och kallt, utan där det bara är sommar eller vår, varmt liksom. för att i "mörkare tider" som vintern blir alla så deprimerade, man är blek och man får dålig hy, håret blir fucked up, man äter hela tiden för det finns inget bättre att göra på vintern än att kolla film och vara ful. därför vill jag ha det varmt, lol.
-Vilken tv-serie skulle du vilja leva i?
the walking dead, vill ju också döda zoombies va faaan???
jag vill också utmana: lalahanna
här är en bild jag tog på hennie för ett tag sedan, om ni ville veta ;P;PpP;PP;P,;PP;.p:PP:p,;P;PP;:P:P;P:P:P

LOL

2012-05-20 | 22:47:43
först drog ju jag och michelle in till stan.där mötte vi bla klara och några andra kameler som var vackra.såååklart blev jag och michelle hungriga.. så va fan.
sen mötte vi upp pontus, vi ville ha ett paraply.. som vi sedan fick dras med hela kvällen haha.här är jag och min fula fru, väldigt fula fru.
och den här snubben var ju skitkul att ta kort på när man fick göra sig så lång som möjligt med man nådde inte ändå. gråt i regnet på den.
och nej, jag har inte tagit alla bilder, som är ganska självklart då jag är med på några. ASSÅ VARFÖR BLIR DET MELLANRUM MELLAN ORDEN FÖR??? får panik

han är återigen bäst

2012-05-20 | 19:48:12

LOL

2012-05-20 | 18:47:01
här har ni 2 bilder från igår, ska redigera fler sen om det fanns några bra bilder. just precis nu har jag kommit hem från ceylan där jag och linn delade en kebabrulle och nu är jag fan mätt som en gnu. hur in i helvete ska man orka en hel själv!? om du som läser detta har gjort det.. så avgudar jag dig! bra tack och hej. och juste, översta bilden här michelle tagit hähhähhähä.

LOTS OF LOVE

2012-05-19 | 12:34:06
ikväll ska jag på lol med några, vet inte ens vilka, jag och hålla koll alltsåååååå. iallafall, tror inte vi ska vara där hela kvällen, mest bara se newkid för att, lyssnar ju egentligen inte ens på honom,hhähä men skitsamma. och förlåt för att jag inte bloggat, meen det är för jag sitter på pappas dator, och inte min egen där alla mina bilder och photoshop är. men om jag orkar sätta på min så lär ni märka det. btwwww, ska ni till lol?

EN FRÅGA BARA

2012-05-17 | 21:07:53
okej så jag filmade en massa under cupcakekvällen, meeen windows media moviemaker tar inte emot filerna? och nej jag fattar inte varför, säg till om jag gör nått fel tack. annars får ni gärna tipsa på bra filmredigeringsprogram som är gratis. men nu hinner jag inte blogga så mycket mer, ska dra till min kära bror. åhh så jag saknat honom.

I will hold on hope

2012-05-17 | 20:51:32
image description
hade en riktigt bra kväll igår, och sen på morgonen körde vi på bästa frukosten i världshistorien. och ja, nu fick ni se en bild när jag kissar.. hallelujah moment. jag skulle lika gärna kunnat suttit på en stol? nej men har inga bilder från igårkväll så jaja, . neeej nu ska jag göra något värt när man ändå är ledig, hej deg.

Grillkvällar som dessa

2012-05-17 | 19:53:12

CUPCAKE KALAS HOS BANANEN

2012-05-15 | 21:02:43

Matty B - Boyfriend

2012-05-15 | 00:02:39
haha skön kille liksom.. typ 7-8 år? i vilket fall som helst så druknar jag i hans ögon, DELA MED DIG SKITUNGE. btw, kolla hela videon, han snackar i slutet med.

MIN FÖRSTA OREO

2012-05-14 | 21:10:02
åt min allra första oreo i lördags, trodde faktiskt att den inte skulle vara god, HAHHA WTF SANNA? varför tusan trodde jag den inte skulle vara god för, DET VAR RENA ORGASMEN I MUNNEN. bra då har jag fått det sagt.

Hur jag redigerar en vanlig bild

2012-05-13 | 22:29:05
ah hej sanna största svamlarn som typ viskar fram orden. ajaaaaaaaaa, hoppas det hörs KRAM BANAN.

Random från konfirmationen

2012-05-13 | 20:40:44
vet inte vad fan fredrik håller på med i bakgrunden.. menmen.samma här iofs...
emil kör stenhårt på det här han.
HAHAHHAHA, för det första malins 3 m långa hals på denna bild, sen fredrik... HA, orkar inte!!
HAHAH VAD LIDER DU AV FREDRIK????

UPDATE:
och det är inte meningen det ska vara så stort mellanrum mellan orden!! wtf, aja.

KONFIRMATION

2012-05-13 | 19:12:22
lite blandat med bra och halvdåliga bilder sådär, men haha, nu är jag värd en pizza efter ha redigerat massa. kommer fler bilder sen från i lördags förmiddag, fast inte på dom som konfirmerade sig, haha.

Imorgon får ni konfa kort om ni har tur

2012-05-11 | 20:21:45
förlåt för att jag är sämsta bloggarn, men inte tagit några nya kort. MEN imorgon ska jag iväg med michelin på konfirmation imorgon förmiddag, så då ska jag ta lite kort på moa och alla andra som viger sitt liv åt kyrkan.. själv är man inte ens döpt. hähä, nej men så jag hoppas på bra väder imorgon. och här är en rätt gammal bild på michelin som ser fett överredigerad ut, men det är den ickeee, det är bara solen som fuckar upp det för mig.

Vårruset 2012

2012-05-10 | 21:34:14

Idag sprang jag vårruset för första gången! Och demi var så snäll och hängde med, bra hon. Vi båda sprang på 29 min och nästa år har vi båda planerat att slå det, hähä inte så svårt kanske. Och för er som kollat ut genom fönstret idag.. Det spöregnade! Fast det var bara skönt iofs haha. blev skitglad när jag kom i mål och såg man fick en medalj... Hahha jättetöntig , jag vet. Nej nu tänker jag duscha och försöka lägga mig tidigt.

McWrap War

2012-05-09 | 21:06:45
image description
dagens toooo doooo - FIND THE FUCKING McWrap!!!!!!!!!!!!!!!!!!
närmare info för er som inte vet vad jag pratar om:
Mcdonalds har ett erbjudnande om man har deras app (mcdonalds heter appen tror jag, hhähä)
och deras erbjudande var att få en gratis wrap. OM man gjorde en sak.. såklart........!

det man skulle göra var:
I appen så såg man som en gps i mobilen vart man var och vart närmaste mcdonalds var osv (kolla bilden) sedan så fanns det även symboler där det stod McWrap på (kolla bilden).
och man var tvungen att gå dit symbolen var!!!! och när man var vid symbolen så skulle man trycka på den i mobilen, och sedan fick man inte släppa! utan man skulle då ta sig tillbaka till Mcdonals utan att "tappa" wrapen. hahha. jag lyckades inte få någon.. för det fanns ingen i min närhet. för dom ni ser på bilderna var typ på wåxnäs och jag var ju i stan så man orkade ju inte direkt gå dit (även fast vi ville haha).

eller jag fick faktiskt tag på en wrap!!! men så hade jag ingen täckning (kolla bild) så jag tappade wrapen, och då tog tobias den .. FU DIG . (okej jag tog den från honom först) men iallafall..
det var krig i stan idag var det jag ville ha sagt. och för er som inte vet hur en McWrap ser ut, klicka här
föresten, visst är klaris het när hon äter en McWrap (kolla bilden) hähhähhhähähhäähähhääh.

testat close-up filtret lite nu

2012-05-09 | 20:46:44
fick en fråga av sara om jag kunde visa lite closeup bilder.
eftersom jag vann ju ett closeup +10 filter och så har jag ju inte visat en enda bild .. men det var verkligen stööört svårt att fota med filtret. man måste verkligen vara extremt stilla! tror jag får ta stativet nästa gång jag ska fota med det! men jag lovar fler bilder men här är iallafall 1 bild, var väldigt svårt att få fokus också, men får fota mycket med det så jag lär mig.

MEN VA SÅN DÅ

2012-05-08 | 20:16:58
lika rörig som bilden är, så ser min hjärna ut just nu. nej men ärligt. HITTAR VERKLIGEN INTE EN ENDA JÄKLA BALKLÄNNING. blir så irriterad. min dag = otur , om och om och om och om och om och om igen. om jag ska vara ärlig minns jag heller inte längre vad jag är sur över. men fuck världen. och fuck att jag ska hålla idrottslektionen imorgon, och fuck att franska provet gick åt helvete, och fuck att franska provet imorgon också kommer gå åt helvete, och fuck att den här vecka går så segt, och fuck att jag inte orkar blogga, och fuck att jag har ett franska prov på fredag OCKSÅ, och fuck att jag måste städa mitt rum (tänker inte), och fuck att jag måste duscha (orkar inte), och fuck för att jag inte får ta kort i kungsträdgården bland alla rosa träd. blir så arg på allt idag. hallelujah.
och ja. länka gärna klänningar. har jag inget emot.

fett trött på världen

2012-05-07 | 22:16:43
orkar inte blogga, så ni får en bild från när jag var med hennie. ni ska faktiskt få se fler bilder från den dagen, bara det att jag glömde bort dom. skyller på mitt minne. godnatt

ASSÅ HAHHAHAHA TRÖTT

2012-05-07 | 00:18:09
jag har typ 6 prov till veckan???? ändå sitter jag och underhåller mig själv med sånt här trams, jag som skulle lägga mig innan tolv. nu är den 20 över 12. dö

cinnamon challenge

2012-05-06 | 22:48:40
innan jag dör ska jag så göra det här. haha
btw. döör vid 1.00

det brinner på skoghall

2012-05-06 | 18:44:39

haha jag och mathilda åkte förbi typ nära ferlinvägen så kom typ 2 ambulansbilar i fullt fart. haha så ser vi hur det typ ryker som fan längre ner på gatan

LYCKA TILL MICHIIIIII

2012-05-06 | 14:40:42

jag bara måste...

2012-05-06 | 13:51:02

Bästa killen

2012-05-05 | 16:23:44
fett underhållande att snacka med min lilla goa kusin i skype, han är nog den bästa killen på hela jorden.

Cut out all the ropes and let me fall

2012-05-05 | 01:30:07
jag vet ni sett bilden, fast det gör ju ingenting, demi är så snygg ändååå så.
tänkte bara säga att jag är megaaaglaad för michelles skull, och nu tänker jag sova. OCH SOM SAGT, varför lägger jag mig tidigare på helger än vad jag brukar lägga mig på vardagar? GÅR INTE IHOP, blir så trött på mig själv.

Jag lovar jag lovar

2012-05-04 | 15:08:46

Godnatt

2012-05-03 | 02:32:23
klockan är 02:31 , fett sleten tjej liksom. men har hjälpt en go tjej med hennes design, så det var värt det. godnatt.

Första grillningen i år

2012-05-01 | 22:59:55
första grillningen i år! fy f-aaaan vad nostalgiiii , känns som sommarlov. fast nej, imorgon börjar jag dagen med nationella prov i matte som jag kommer faila totalt på , helt ärligt.

black & white

2012-05-01 | 22:05:15
två till knas på michuuuuuuioioioio

det gjorde min dag

2012-05-01 | 21:58:13
2 halvdåliga bilder från igår innan vi drog till malin för att fira valborg flög det in här.

haha malin du äger

2012-05-01 | 20:49:02

fet måndag

2012-05-01 | 16:38:00

hej här har ni ett gäng fula bilder från igår och idag. Hejdå