Take me as far away from chocolate

2012-02-29 | 21:27:24
skäms på mig hur mycket choklad jag ätit på sistone! och ni kan inte ens föreställa er kan jag lova. jag gick ut till köket, hämtade en 200g marabou choklad. gick tillbaka till rummet, inte ens 10 minuter senare hade jag bara 2 rader kvar. alltså en 200 gramare liksom? nu kommer jag få så jäkla ont i magen, smart val där sanna.
btw, nu tänker jag köra på godisförbud igen, det här går ju inte. och btw2, jag återkommer inom kort tid om det faktiskt stämmer att man får finnar av choklad. tro mig, jag har varit den perfekta försökskaninen hela denna veckan, tyvärr.

Före & efter bild

2012-02-29 | 18:23:20
när jag fotade karamellfärgen så blir det ju självklart kant ifrån skålen och så på bilden, men det kan man ju fixa i photoshop eller andra redigeringsprogram som gimp, photoscape, picasa eller picnik. Här är en före & efter bild på karamell färgen jag fotade i en skål med vatten. Visst är "efter bilden" mindre rörig och ja, snyggare än "före bilden" ?

I paint it red

2012-02-29 | 17:34:32
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1,8

Svarar på en fråga

2012-02-29 | 15:56:13
svar: hej, och tack så mycket!!
och jaaa självklart! om det är någon som vill bli fotad så hör av dig bara! alltid kul att kunna fota nya ansikten osv.
klicka här för mina kontaktuppgifter.

kontaktuppgifter

2012-02-29 | 05:36:13


om du har några frågor eller annat på hjärtat
kanske vill bli fotad av mig?


0704596583

om du skulle behöva få tag i mig snabbt och smidigt

Vad tycker ni om headern?

2012-02-29 | 04:44:32

gjorde om headern lite, om du inte ser den klicka på " F5 "

någonting jag aldrig kommer lära mig är att tiden går 3 ggr snabbare när man sitter vid en dator, speciellt på kvällen. eller, nu blev det morgon för min del. fy skäms på mig, orkarrrrrrrr inte.
justdet, på bilden så är det frida och johanna som jag mötte uppe i hovfjället, mysigaaaaa korvar.

Kan du något av detta?

2012-02-29 | 02:14:06
om någon kan något om koder och mallar och verkligen har lust att hjälpa mig någon gång. så skulle jag bli överlycklig om jag skulle kunna få hjälp med designen och så.
ALLTSÅ INTE att du ska göra en hel design osv. utan jag skulle mer behöva hjälp med att göra boxar i menyn och sånt där ni vet, lite små saker.
för jag vet vilka koder och sånt där. men jag får dom inte på rätt plats i kodmallen osv. krånligt, för mig i vilket fall, haha. men om det finns en trevlig liten själ där ute som har tid en kväll att hjälpa mig, hör av dig!

I'll prove I can

2012-02-29 | 00:00:41

JAG LEVER OCH FÅTT MER ATT ÄLSKA

2012-02-28 | 22:24:55
här får ni en bild från hovfjället och en från örebro, fler kommer såklart. men tänkte bara säga TJA JAG LEVER FAKTISKT. så ja, nu har jag fått sagt det. sista bilden, snygga osv. haha åhhhh, gillar er.

Härligt sportlov

2012-02-26 | 16:37:39
från söndag-måndag ska jag tillbringa natten i örebro med michelle, anna & linn. vi ska mysa till det i en liten stuga, en tradition för oss detta. sen från måndag-tisdag ska jag till hovfjället. kameran åker med så ni får massa bilder när jag är tillbaka.
PS. jag vet att designen är HELT JÄKLA RETARD för tillfället. men det krånglar och jag vet inte ens vad jag gjort för fel. hallelujah för det. JAG HATAR KODMALLEN. stilmallen är 100 ggr lättare. bra och tack för mig.

FOTOTEMA-MITT RUM

2012-02-26 | 14:57:05
varje vecka så ska jag tolka ett tema hej vilt eller bokstavligen och sedan få min tolkning på bild.
denna vecka så var temat "mitt rum"

egentligen var det "läppar", men jag bytte plats på dom. för jag hann aldrig fota det, skulle fota min syster. men hon hade matcher osv. så jag bytte plats. och fattar ni hur mycket jag har städat mitt rum eller? ni skulle bara sett hur det såg ut innan, var uppe HELA natten bara för att lägga ut det på bloggen. men gud vad skönt det var nu när det är städat.

This means war

2012-02-25 | 20:04:38
nästa film jag tänker se på bio, och jag tänker bjuda min pojkvän michelle på den!

Vårtecken

2012-02-25 | 19:56:30
idag har jag och michelle varit så jäkla nostalgiska! vi har legat och degat i solen med böcker och tidningar. och japp, ni läste rätt, vi har legat i solen. alltså, inte med shorts och linne direkt, men det har seriöst varit ganska varmt, snacka om att våren är här nästan. Det bästa är att man märker på alla hur alla blir så jäkla mycket gladare! åhhhh, så glad jag med. nu tänker jag hoppa in i duschen och få tag på fridelinen.

En fredagshälsning.

2012-02-25 | 01:00:12
en fredagshälsning, och jajaja, tyck jag är cp. det är lugnt för mig och såååå. kul att det är en bajs röd sak i mitten då, skitkul. bra bra bra bra, tröööööööööööööööööööööööttt. ät korv.
okej bra, kände för att vara lite sådär töntig, behövs ibland. lol, skojja. måste faktiskt sova. OCH HÖRDE JAG LOV ELLER???

Mycket fotat ska det bli förhoppningsvis

2012-02-24 | 23:02:02
jaaa, jag har bakat, som vanligt tänker ni nu säkert. MEN jag skulle faktsikt baka till klassen då vi skulle mysa ihop det nu till sportlovet... haha 40 +. nej men nuuuuu så ska jag redigera bilder på michelle som jag tog i onsdags.
känner att det bara kommer upp en massa bilder på michelle på min blogg, men hon ställer ju upp så fint när jag känner för att fota lite.. haha. men nu till sporlovet ska jag nog fota johanna, även ebbe & ida. så då får ni några fler ansikten i bloggen... haha. ska även bli bättre på att lägga ut på mig själv, jajajaja.

och DÄR var veckan, eh vart tog veckan vägen nu igen?

2012-02-23 | 21:40:54
okej ursäkta för slarvigt redigerad bild. men imorgon har jag då matteprov, så jag är lite smått stressad över det. men ändå sitter jag här vi datorn, kollat två serier på tvn, bakat hallongrottor, ätit cheesecake. spelat in en video med tips med min kamera. SOM SEDAN FÖRSVANN. kul, skitkul, verkligen.
nej men så ni får den videon en annan dag. men nu ska jag duscha, äta en macka, plugga matte och franska och sen fortsätta vara chockad att veckan FLÖG SOM EN JÄKLA KANIN!!!! alltså, ärligt talat. SÅ FORT, februari är verkligen en snabb månad fan. aja, sportlovet, så har jag många planer med masssa fula snubbar,kuuuul.

Tillbaka till mallorca kanske frida?

2012-02-22 | 22:14:18
denna bilden väcker så sjukt många minnen från mallorca, ser ni bananen där? jo där flög jag, frida & ida rakt ner i havet, det var så jäkla kul, ganska internt oxå så ni fattar inte riktigt det roliga eller känslan, men iallafall.
kortet är taget av fridas pappa, men det är jag som redigerat bilden.

precis beställt hem en sak som jag kommer få mycket användning av, nu kan jag minska en sak från listan "nästa köpen" i detta inlägg.

Without you-Lana Del Rey

2012-02-22 | 21:19:58
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1,8

hängde med michelle efter skolan då hon skulle få en "privatkurs" på make up store, riktigt bra tips man fick där faktiskt, och michelle blev så fin så. hähä. jag köpte även en primer jag kan använda innan jag sätter på concealern, då jag är väldigt torr, vilket leder till att det blir svårt att sminka. men primern ska tydligen underlätta. fick även en nattcreme "test" med mig hem så jag kunde få testa och se om jag tycker om den.
kommer komma fler bilder på michelle inom kort, dom kort jag tog idag alltså. men nu har jag fullt upp med läxor & prov, så jag har tyvärr inte tid för att redigera just ikväll. men det kommer, även i färg.

VILKEN BAKGRUND SKA JAG HA?

2012-02-21 | 21:18:32

grön / gul ?

Hur man gör en gif/animation i photoshop CS5

2012-02-21 | 20:33:39

KNAS HÄR & DÄR

2012-02-21 | 19:13:35
och jaaa, bloggen kommer vara lite hej & hå knas idag med, fast ni kanske inte märkte av så mycket igår. för då höll jag inte på med kodmallen. men det gör jag nu, vilket kan leda till kaos ibland. men ni får stå ut. btw, klicka inte i dropdown menyerna, dom funkar inte ännu.

Hur jag redigerade denna bilden

2012-02-21 | 18:07:39
hade fått en fråga hur jag fick kavajen så blå och hur jag fått fram dessa färger i bilden.
förklarar det mesta i videon, men som ni ser så är kavajen sådär blå typ. haha

Svar på lite frågor i bloggen

2012-02-21 | 17:46:33
Snygg kavaj, vart har du köpt den? :D (denna kavaj)

svar: det är ju min kompis michelle som jag har fotat på bilden, och hon har köpt kavajen på HM i karlstad.

Vilka härliga bilder! Har ett likadant objektiv som dig, tycker du om det, jag ÄLSKAR det! :D

svar: JAG ÄLSKAAR DET! canon EF 50mm f/1,8 är verkligen det bästa, för så billigt pris så att säga

vilken storlek laddar du upp dina bilder i? :)

svar: när jag redigerar mina bilder i photoshop cs5 extended så gör jag bilderna i 760 pixlar. sen när jag ska ladda upp dom på bloggen så lägger jag då upp dom i 700-800 pixlar. här är en video på tips på hur man bäst sparar bilder för webben. KLICKA HÄR

hej!
fin blogg, jag bara undar.
Hur har du lagt in bilden i sidan, för det fixar man ju i kodmallen men jag kan inte få in en bild.
Du skulle inte kunna skriva ett inlägg om hur man gör, eller bara skriva en kommentar på min blogg om hur man gör annars.
Tacksam för svar! :)

svar: ska försöka fixa detta så du får en video ikväll på hur man gör.

var ha du hittat detta???! (detta inlägg)

svar: det är h&m fashion against aids kollektion 2012 som kommer ut den 26 april, så det går ej att köpa än.
här är kollektionen iallafall, KLICKA HÄR

Diggar skorna! Varifrån och hur mycket..? (detta inlägg)

svar: detta är min kompis skor, michelle, hon köpte dom på dinsko för 400 kr, det är fejk Dr. Martins

Hej! Först vill jag bara säga att din blogg är sjukt bra, dina bilder är verkligen superfina! Sen undrar jag om det är en lista du har gjort med fototeman, för den här veckan skulle du ju köra på skor men är det en lista du har med olika teman varje vecka eller? Jag skulle också vilja ha den isf :)

Svar: åhh tack så mycket! japp jag har en lista, jag och min kompis har gjort den själva. men jag har ju lagt ut den på bloggen så du får gärna göra det om du vill:) här är listan

V7 - skor
V8 - läppar
V9 - kortlek
V10 - hat
V11 - mitt rum
V12 - forever alone
V13 - hippie
V14 - olycklig kärlek
V15 - lycklig kärlek
V16 - något fint
V17 - något enkelt


För det första "jättefin blogg" :D
det andra "hur filmar du i datorn?? :)

svar: tack så mycket, vad glad jag blir!! och hur jag filmar i datorn, well, jag använder mig att ett program som heter microsoft expression encoder 4 screen capture. om du googlar detta så är det nog bara att ladda ner det. och om det blir något krångel så kommentera bara. för jag kollar varenda kommentar. här är även ett inlägg på hur man sedan sparar en video man gjort på detta program. klicka här
Super fin blogg :)

Vet du hur en del bloggar har en bild på sig själv som icon istället för ens bloggdesign på bloglovin? :)

svar: tyvärr så vet jag inte detta, men jag kände att jag svarade på det så du som frågade detta inte gick och väntade på att jag skulle lägga ut det. MEN OM jag hittar det så lägger jag genast ut det på bloggen, såklart!

gillar enkelheten i din blogg. snygga foton också!
tänkte bara fråga; hur gammal är du? :)

svar: såå kul, och tack!! jo jag fyller 16 år i år. så jag är alltså född år 96.


och här är en kommentar som jag fick som jag blev väldigt glad av, även alla er kommentarer kära niiiiii!


Hej! Måste bara säga att jag verkligen fastnat för din blogg nu det senaste. Jättefin! Jag följer dig via bloglovin nu hehe, jättebra video du gjorde också föresten! Ville bara visa att jag uppskattar det du gör! Blir så mycket roligare om man får höra det ibland ;) Kramis



svar: hej och håååå, blir verkligen extremt glad att få sånna här kommentarer, för då vill jag liksom bara fortsätta och göra ännu mer tips och videos osv. så ska fortsätta med det om ni tycker det är kul!:) kram

tror du menade denna video va? ifall någon vill se KLICKA HÄR


foto teman att lägga ut på bloggen 1 gång i veckan, på söndagar.
V7 - skor
V8 - läppar
V9 - kortlek
V10 - hat
V11 - mitt rum
V12 - forever alone
V13 - hippie
V14 - olycklig kärlek
V15 - lycklig kärlek
V16 - något fint
V17 - något enkelt

Ska svara på frågor snart

2012-02-21 | 16:39:28
har nyss kommit hem från skolan, den har verkligen inte varit gillad av mig kan jag säga, jises vad sleten jag varit. Fast när jag kom hem så kom jag hem till "nybakad" lol musli som ida hade gjort. hej vanilj yoghurt & musli som är mina närmsta vänner just för tillfället, förlåt michelle. haha
MEN NEJ, ida brände muslin. vad arg jag blev. nu vill jag gråta.
aja, ska svara på en massa frågor ni ställt, även spela in videos på olika saker ni undrat över:)

FEFFERONI TIME PÅ CEYLAN

2012-02-21 | 00:53:57
jag hade på min lista innan jag dör att smaka en fefferoni. så när vi satt på ceylan och hade beställt kebab så låg ju den där fula gröna saken där på tallriken, bara hugga in det. ehh.
och jaaa, michelle snackar engelska i början, men jag glömde lyssna på henne då, så jag vet ju hur engelska låter så ni inte tror jag är dum i huvudet. lol hääh
och sen så vägrade jag svälja den där jäkla fefferonin, smakade helvete iallafall, och fefferoni ska inte komma nära min mun nått mer, haha fy fy fy fy.
och jaaaaaaaaaaaa, jag får typ värsta ryck, gör fula miner, blir röd i ansiktet. biverkningarna av fefferoni skulle jag vilja säga.
BTW, DRICKER VI SNYGGT ELLER?
kolla michelles hållning, HAHHAHAHAH DÖR
image descriptionimage description
image description
har var vi ju iallafall glada, haha.

Fixar mer imorgon så ni kan andas nu

2012-02-21 | 00:35:38
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1,8

okej så jag har fixat lite i designen som ni kanske ser. dock inte klart ännu då headern är lite fail osv. MEN iallafall, det kommer bli bättre inom kort ska ni se! sen om man söker på min blogg, så kommer det upp en lång grön remsa längst ner på sidan, har ni lagt märke till den kanske? själv stör jag mig grovt på den! jag vet hur man tar bort den och sådära, men jag har den där så länge så fixar jag det där imorgon. för jag orkar då inte ha den fliken där, den stör ganska mycket. fast sure, ni kan ju trycka ner den. men nej, tar bort den imorgon. för nu tänker jag fan sova.

BALDEJT

2012-02-21 | 00:00:29
image description
för er som inte visste det så går jag i 9:an , och på vårterminen så kommer det ju vara en bal osv. Här är min fina baldejt alexander. tror dom flesta redan vet det, men alexander eller stöll som jag är van att kalla honom gav mig en kexchoklad så var det en lapp på, där det stod: vill du gå på balen med mig /s ( / stöll, menade han ) haha, go.

DRIVER NI MED MIG?

2012-02-20 | 23:57:17
det måste ju vara någon som driver med mig!!
jag satt och googlade mig fram hur man kan ändra designen osv på datorn, eftersom det är fan omöjligt att komma ihåg alla koder osvosv, ni som har blogg.se vet vad jag snackar om!
iallafall så kom jag till en sida, så skrollade jag ner. så blev jag skitchockad, eftersom jag såg min egna video. så jag trodde jag var inne på min blogg eller nått, blev lite snurrigt där. men nej, tydligen så var min video om ett tips jag la ut häromdagen på denna sida. skum dag. glad är jag iallafall.

Design fix ska bli!

2012-02-20 | 18:05:40
ikväll så hade jag tänkt fixa designen på bloggen lite, byta header osvosvosv. så om det ser lite huller om buller lite då och då så har ni mig att skylla på, och inte blogg.se haha. är iallafall fortfarande supermega glad för det som hände idag, att jag var i sidomenyn så att säga!

DETTA GJORDE MIN DAG!

2012-02-20 | 17:43:09
fick ett sms av hackerklaris att jag var på sidomenyn på blogg.se! det gjorde verkligen hela min dag!!!
statistiken flög i höjd, även kommentarerna. hoppas några av er tyckte om bloggen och fortsätter läsa den.
jag är verkligen skitglad just nu! så jag ska redan ikväll fixa till designen så det inte ser ut som en misslyckad kladdkaka.

Kanske lite kryddat

2012-02-19 | 19:26:52
sanna- pappa, jag vill testa avokadon nu, tror du jag gillar det?

pappa- ja om du har lite creme fraiche i så.
sanna- okej kan du blanda i det? för jag vet inte hur mycket jag ska ha i.

*pappa fixar iordning avokadon*

sanna- men pappa, du skulle ju bara blanda i lite creme fraiche? inte räkor och pimpa allt med gurkstavar och hela köret? du behöver inte imponera på mig vetdu.
pappa- jajaja *sprutar på citronsaft på skiten*

man ba... I will not rate it, you know

Imba nub

2012-02-19 | 19:01:36
image description
snygg tjej som jag har hängt med lite i helgen. Annars har jag varit hemma hela helgen och isolerat mig från all världens befolkning, behövs fan ibland. men nu är jag redo för måndag igen. äh nej skojja. döda mig istället.
VILL HA SUBWAYKAKA PUNKT SLUT!

FOTOTEMA-SKOR

2012-02-19 | 18:58:46
varje vecka så ska jag tolka ett tema hej vilt eller bokstavligen och sedan få min tolkning på bild.
denna vecka så var temat "skor"
Egentligen så ville jag inte lägga ut denna bilden(tråkig bild, jo jag vet), men jag hade glömt bort att det redan var söndag, så jag valde en bild som jag inte tog för så länge sedan.
jag som hade lite idéer, kan ju fota det en annan dag och lägga ut på bloggen iallafall iofs.

TIPS till er som har bloglovin

2012-02-19 | 17:54:07
hur man ändrar visningbild och får kontroll över sin blogg på bloglovin.
hähä, några frågor? var fett virrig när jag spelade in kände jag. bara massa svammel, och så lät jag jättesur i slutet.. haha.
PS: detta ska funka på devote.se också

Pannacotta

2012-02-18 | 23:44:50
gjorde pannacotta förut, har en kvar i kylen vilket gjorde hela min kväll + sång i skype är aldrig fel, eller hur ham pussy?

Min kamerautrustning

2012-02-18 | 14:19:25
Kamera- canon EOS 550D

Objektiv- det objektivet som följde med kameran(kitobjektiv): canon EFS 18-55mm
mitt favorit objektiv: canon EF 50mm f/1,8

Stativ- hama star 62

Filter- Kenko digital filter MC UV 58 mm
Kenko digital filter MC UV 52mm

Övrigt- reflexskärm 5i1 80cm
canon rc-6 fjärrutlösare
close-up+10 filter 52mm

Nästa köpen-
batterigrepp canon 550D BG-E8
motljusskydd
nytt zoomobjektiv?


Smakade gött som fan

2012-02-18 | 13:21:20
åt upp alla mackorna på en gång, var fan 8 st, hehe. mätt som en höna iallafall. Nu ska jag slänga in mig i duschen och hoppas på att lördagen blir bra!

Bakar bröd

2012-02-18 | 12:54:23
fick fnatt, blev sugen på hembakat bröd, bara börja baka det.

Så typiskt

2012-02-18 | 12:46:43
HAHAHAHAHA! vet ni vad jag hittar på köksbordet nu på morgonen eller? jo att pappa hade köpt "one day"
ASSÅ LOOL, så satt jag igår kväll och kollade på den på min dator som ett retard.

Min uppfattning av "One day"

2012-02-18 | 01:54:07
okej nu har jag precis kollat på "one day"
FYFAN FYFAN FYFAN FYFAN FYFAN
linn hade sett den häromdagen och sa den inte var så bra.. då blev jag värsta ledsen. men nu efter jag själv kollat på den och har gråtit ut hela stilla havet ur mina 2 ögon så kan jag säga att jag älskar filmen.
sitter fan och grinar än. HAHAHHA NEJ VAD PATETISK JAG KÄNNER MIG HAHAHHA.
så bra film, jag dör. så fin! jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt just nu. det jag älskade med filmen var att den var inte förutsägbar, inte vad jag tyckte iallafall.
nej nu måste jag rycka upp mig själv och ta bort mitt äckliga smink som sitter härochvar i ansiktet på mig.
SE FILMEN!
och var dom tvugna att ha finaste bilden oxå???? MEN GUD SÅ KÄR I ALLT JUST NU, i filmen alltså. blir ju nästan jobbigt.

Laughing with

2012-02-17 | 23:47:18
nu tänker jag sätta på filmen "One day", hoppas verkligen den ska vara så bra som den verkar vara på trailern.

Två i färg

2012-02-17 | 21:50:00
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1,8

Två svartvita

2012-02-17 | 21:37:59
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1,8

Min kväll än så länge

2012-02-17 | 21:26:37
såhär har min kväll sett ut so far.
-ätit en jäklig god mat, kyckling, bea och blomkålsris (godare än vanligt ris som påminner om larver)
-kände för att måla på brist på saker att göra, målade av bilder från we<3it
nu så ska jag antingen baka något, eller göra glass, OM jag hittar våran glassmaskin, hoppas så att mamma inte slängt den, då blir jag en mycket ledsen ko.

Hur jag fotade hjärtat i mitt objektiv

2012-02-15 | 19:13:00

för att kompensera den dåliga bloggningen idag så visar jag er hur det såg ut när jag fotade ett hjärta i mitt objektiv.

säger fel i videon.

menar att jag ska ta bort "glänset" som speglar sig på linsen. alltså inte ta bort glaset på linsen som jag råkar säga i videon utan att ens märka det själv. men var ganska trött när jag spelade in videon som ni kanske ser? spelade ju in videon innan jag klippte mig också ser jag nu fan.

ALLT DETTA SKA JAG HA!

2012-02-14 | 23:38:50

Detta låg i paketet

2012-02-14 | 21:54:23
detta låg i paketet: ett linne från monki och en fotkräm, hahha. jag brukar sno mammas hela tiden, så det var därför.
jag klarar inte av att duscha och sen inte smörja fötterna, jäkla tix.

Kort hår

2012-02-14 | 21:02:21
lovade er en bild på håret. lite skillnad kanske?
här är ju innan jag klippt av mig det.

GIF i photoshop

2012-02-14 | 20:45:34
här är mitt fina färgglada paket jag fick av mamma. okej förlåt för lite cp bild, men ville testa på gif i photoshop så nu vet jag hur man gör iallafall. lägger snart upp vad jag fick.

valentines day, what a good day!

2012-02-14 | 17:57:21
har haft en riktigt bra alla <3 dag idag ändå. förutom att ALLA bjöd på godis, ni vet gelehjärtan och chokladhjärtan..mmmmmm jäkla godisförbud. anna köpte till och med en kexchoklad till hela stora gänget. fast jag gav min till max. hähä.

-AP bjöd på gelehjärtan & chokladhjärtan
-anna köpte en kexchoklad
-evve bjöd på en hel låda gelehjärtan
-bertil bjöd på gelehjärtan
så att ha godisförbud en dag som denna var inte så kul. men glad blev jag! annars så fick jag lite mer kul idag.
-ett morgon sms av mamma (kolla bilden)
-ett alla <3 dag sms från ewa och hela hennes mysiga familj
-fick ett forever alone kort av carl (kolla bilden)
-en present som ni får se i ett inlägg sen
-ett kort som jag hittade i brevlådan, från mormor. hehe
vilken bra dag egentligen. skit i förra inlägget om att jag skulle känna mig patetisk. ska gråta av glädje istället.
( OJ VAD JAG ÄR GAY JUST NU ) det är ju faktiskt alla <3 dag. då får man visa lite mer "känslor" haha skojja.
image description

ALLA <3 DAG

2012-02-14 | 10:00:00
14 februari 2012. ringer det någon klocka? jo alla <3 dag som alla har sådan ångest för. haha eller ångest vet jag inte, men jag har hört från många - " forever alone " och hej alla där ute, jag är med förjävligt forever alone ska ni veta. mina planer för idag är att efter skolan ska jag dra till Coop och köpa något gott, efter det tänker jag åka hem, duscha och allt sånt där. sen tänker jag sätta på en sorglig kärleksfilm så jag kan få gråta lite och känna mig extra patetisk. " En dag " har jag laddat ner, så jag är väl förbered kan jag säga er. har till och med fotat en bild till alla <3 dag, kände mig duktig. ja det är ju bilden ni ser i inlägget såklart dååå, hähä.

Ett tema varje vecka

2012-02-13 | 23:40:53
okej så jag har suttit och funderat på hur jag kan göra bloggen lite roligare. så kom jag på att många som har fotobloggar oftast har ett specielllt tema just 1 vecka, eller 1 månad osv. så jag har bestämt mig för att ha ett tema varje vecka tills vecka 17 som är i slutet av april.

okej så såhär kommer det gå till:
varje vecka ska jag ha 1 tema som jag kan tolka hej vilt, och det som jag tolkar till temat ska jag fånga på bild och lägga ut på bloggen varje söndag.

foto teman att lägga ut på bloggen 1 gång i veckan, på söndagar.
V7 - skor
V8 - läppar
V9 - kortlek
V10 - hat
V11 - mitt rum
V12 - forever alone
V13 - hippie
V14 - olycklig kärlek
V15 - lycklig kärlek
V16 - något fint
V17 - något enkelt


omelette #2 beaucoup mieux

2012-02-13 | 23:04:14
föresten så hade jag tänkt dela med mig av en bild på min goda fucking champinjon & bacon omelett här så ni blir lite avundsjuka på mig. eftersom jag tycker det är kul när folk blir avundsjuka på vad jag äter, äh nej kanske inte. iallafall så smakar den bäst. fast den ser dock inte så aptitlig ut på bilden.. tur man ska äta och inte titta på den då. ska även sluta lägga ut massa omelett bilder hela tiden, eller ja, lagt ut 2 med denna. faaaast, jag kanske lägger ut receptet ifall ni skulle vilja ha det?

Nytt från monki

2012-02-13 | 22:53:48

Nyklippt hår

2012-02-13 | 20:42:33
okej så idag har jag varit hos frisören, och jag blev för första gången nöjd över både hur färgen blev + håret.
jag tänker lägga ut bilder på håret imorgon då jag kan få vara iordning fixad och inte direkt ur duschen liksom. här är iallafall en bild påväg till frisören. just nu ser det håret gaaaaanska så långt ut.
image description

Så var snön tillbaka

2012-02-12 | 16:44:05
kan säga att jag blev exremt hatisk i hela kroppen när man vaknade upp och såg att snön var tillbaka. till och med krukan på bilden sprack av ilska (dåligt skämt jo tack jag vet) men just nu har jag sånt behov av att våren ska närma sig. för det är ett steg närmare sommaren.

En dag men fader & moder

2012-02-12 | 16:41:08
idag kan man säga att jag hängt med mamma och pappa hela dagen. först slänge vi lite skräp och sen drog vi ut till ett ställe där pappa skulle bygga ett husområde osv. efter det drog vi intill stan på jakt efter en klocka som vi aldrig hittade. fast jag hittade lite fint på monki som jag köpte. hittade även en parfym jag ska köpa på make up store inom kort tid. iallafall så fortsatte jakten på klockan och då drog vi till ikea där vi strosade omkring. jag letade saker som jag vill inreda min lägenhet med. haha. älskar inredningssaker. men det jobbiga är att jag vill ha ALLA stilar i min lägenhet. jag måste liksom bestämma mig för EN "stil" OM jag ska flytta så att säga. nu sitter jag här hemma och funderar på att träna lite på vår balansboll och göra lite övningar med massa appar som typ alla har. ni vet dom där BUT WORKOUT osv. den där magappen klarar jag INTE av. FY IN I FAN VAD JOBBIG den är. den där kvinnan är det skitlätt för. men för mig så hamnar jag direkt i helvetet. benövningar är mer min grej. lol

Varsegod carl

2012-02-11 | 19:46:26
snygga poser, jaaaaaaao. nej men nu inväntar jag frida & evelina. vi tar bussen ifrån mig och in till stan för lite biomys. linn möter vi inne i stan, eftersom hon redan var där. oj juste, kanske måste börja göra mig iordning nu.

En dag i Phuket

2012-02-11 | 17:25:33
ikväll ska jag på bio med några tjejer. " En dag i Phuket" ska vi se, en svensk komedi. håller mina bleka små tummar att den ska vara bra + att sommaren ska börja närma sig snart.

KOLLA VID 0:28

2012-02-11 | 16:16:42
HAHAHHAHAHHAHA KOLLA VID 0:28 UNGEFÄR!!! världens ryck fick hon.
fan vad hon bara provecerar folk för att få läsare, hatare osv. aja hon lyckades iallafall. jag tycker mest hon skämmer ut sig själv och för många är hon bara underhållning ( när hon får ryck så att säga ) LOL

Omelette de moi

2012-02-11 | 15:03:57
ni som läste förra inlägget hade full koll på vad jag skulle fixa till frukost idag, och omelett blev det också, fast hade ingen bacon eller champinjoner hemma. då blev jag jäkligt ledsen, för den skulle blivit så jäkla cp god om jag hade i det. ska tvinga mamma köpa det idag så har jag en jäkligt god frukost imorgon. OCH VET NI?? min omelett luktade gudomligt, luktade pizza, kanske för jag hade oregano på. MEN ÄNDÅ. godaste frukosten, hejdå rumpbarn som äter mackor till frukost.. hähä, ät omelett för fan. smakar inte så mycket mega ägg som man tror.

Trodde det var semmeldagen

2012-02-11 | 02:16:41
är det jag som är seg eller var det semmeldagen igår? jag tycker det dyker upp just ordet "semla" överallt just nu, men jag har fortfarande inte hört någon säga att det är semmeldagen. jag googlade såklart, och det visade sig att den 21 februari 2012 är det semmeldagen. iallafall så spelar det ingen roll för mig då jag ändå inte får äta semlor.. ska fan ta tag i mitt AV/PÅ godisförbud. nu är det strikta regler. inget godis, kakor, choklad, popcorn, ostbågar, dricka, saft och sånt där dret som grisar ner hela mig i socker. lol. kanske får äta chips.. OCH ÖLKORV.
haha, ölkorv är fan livet, dock längesedan jag åt. och nu märkte jag verkligen hur den meningen inte gick ihop.
nu när detta inlägg lyckades handla om godis,chips, semlor osv kan jag ju lika gärna berätta vilken lyxig frukost jag tänker göra till mig själv imorgonbitti! jag tänker steka bacon och göra omelett. håller tummarna på att pappa inte stekte upp all bacon igår. snälla jesus trolla in lite bacon i kylen, IFALL ATT.
bilder: we<3it

Inspiration

2012-02-11 | 01:56:36




Video games

2012-02-10 | 19:52:33
känner verkligen att jag alltid lyckas ta kort på mig själv på samma ställe i mitt rum.. men där blir inte bakgrunden så rörig. och jag hade föresten lite brottom imorse så då får det bli lite sådana där bilder med skugga i hela ansiktet osv. och jajaja, jag ska färga utväxten på måndag, ni kan andas ut nu gott folk.
annars så har veckan gått super snabbt! det är tydligen redan fredag, och vad gör jag? jo nyss käkat tacos och hänger för tillfället på mitt rum. skulle kanske dra till tjejerna sen. om jag orkar så att säga.
och en sak till, jäklar vilken kärring jag såg ut som på bilden, ha-ha

Tight torsdag

2012-02-09 | 20:52:47
torsdagar har blivit ett så stort problem för mig. jag måste prioritera en massa saker.
saken är den att det är 2 program som jag MÅSTE se, jag har nästan alltid läxa på torsdagar till fredag och sen måste jag duscha + blogga + redigera bilder ++ jaaaaaa ni fattar.
jag måste börja duscha runt 7, för då börjar "once apon a time" klockan 20:00 och "revenge" 21:00.
och när klockan är 22:00 har jag ju tid för datorn så att säga.
sen ska jag ju även hinna äta och allt sånt där, och just det, nämnde jag min svåra franska läxa jag inte ens kikat på än?
men bra, då har jag en plan tills nästa torsdag iallafall. föresten, denna vecka har bokstavligen FLUGIT FÖRBI. okej jag vet att jag använde "bokstavligen" i fel sammanhang nu. men det låter bra för det.. tur sheldon inte hör mig.

Vanilla tea

2012-02-09 | 20:41:41
fick för mig att jag skulle göra lite te, då jag läste någonstans att man får bra hy av rött te. hähä så jag letade lite hemma och hittade inget rött te, såklart. men så hittade jag ett vanilj te. FAN VAD GOTT TÄNKTE JAG!! vanilj är ju svingott, och jag som inte gillar te borde ju iallafall gilla vaniljte..
jag slängde in en kopp vatten i mikron i någon minut och sen ner med te saken. tog lite kort på det, och sen... när jag skulle smaka så spottade jag ut det i koppen igen. VADÅ VANILJ????

Born to die

2012-02-08 | 20:55:23
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1.8

eftersom jag har nationella prov imorgon + en läxa till imorgon har jag inte tid för bloggen ikväll.
men jag bjuder på 3 bilder jag tog idag på michelleeeee.

Lite ändringar i bloggen

2012-02-07 | 19:41:25
har ändrat lite snabba saker på bloggen, kände att den var ju skitrörig förut. vet inte om det blev så mycket bättre men jaja, om du inte ser något nytt, tryck på F5 knappen.
Nu tänker jag hoppa in i duschen och njuta av en läxfri dag.
i väntan på varmare tider får ni en bild från när jag var i kroatien i somras med min familja. moder & fader i solnedgången, haha vad romantiskt, " i solnedgången "

Jag tipsar

2012-02-07 | 17:07:23
okej jag bara MÅSTE tipsa om detta. bra frukost, bra mellanmål, ja när ni nu vill äta det.
det är iallafall vaniljyoghurt med paulinas supermusli (äpple & kanel) döööööööööör så gott det är. kommer verkligen föräta mig på det, fast för stunden så bryr jag mig inte då det smakar så braaaaaaaa. iallafall, testa detta ifall ni inte gjort det. trodde inte jag gillade musli, men se på fan, jag älskade visst det, hähä.

Första nationella imorgon!

2012-02-06 | 21:30:35
även om detta inte ser så himla WOW gott ut, så smakade det gudomligt!
potatisgratäng med ost överdrag och fläskfilé. har märkt jag älskar potatisgratäng, så jäkla gott ju. haha, annars idag har jag hängt med michelle, kolla på en film och käkade lite rödspätta, fan vad matigt detta inlägg blev, men inga fel i det får jag hoppas. nej men nu ska jag kolla klart på mammor & minimodeller och sen ladda  inför FÖRSTA nationella provet imorgon, det är läsförståelse i svenska, och på torsdag har vi skrivförståelse.. jises. okej jag ska inte stressa upp mig, jag ska ta det lugnt, för då går det betydligt mycket bättre. men ida vägrar låna ut sin ipod!! ( man får inte ha mobiler med sig ).. man måste ju ha musik på prov, för klarar inte av att höra alla pennorna som skriver i 370 och alla pappersblad som vänder hit och dit. önska mig lycka till ? tack på förhand

Vanilj yoghurt är det godaste som existerar

2012-02-05 | 20:01:38
frida- ska vi ta kort innan vi drar, för det är ju typ 1 timme kvar innan vi ska åka, nu när vi gjort iordning oss osv.
sanna-sureee.
* TAR NÅGRA KORT*
sanna & frida- MEN FY FAN. hahhaha
frida- fan vad jag ser ut
sanna- haha, jo tja snyggt
frida- fan vad ofotogeniska vi är
sanna- lol ja.
SÅHÄR BLEV SLUTRESULTATET.
okej nej, men vi känner oss lite små ugly här var det jag tänkte komma fram till, och vad tycker ni om våran fina bakgrund? kök är väll vackert och kreativt? ähhhh, nu ska jag äta yoghurt och kika film

iordning/i o ordning?

2012-02-05 | 19:01:33
2 "behind the scenes" bilder kan man säga , hähä, tokbarn.
nu har jag duschat och gjort mig "iordning".
har ni tänkt på det? man kan göra sig iordning på 2 olika sätt,
1. när man ska dra ut eller ska till skolan, så sminkar man sig när man gör sig iordning
2. när man ska sova, då tar man AV sminket när man gör sig iordning.
hur ska ni veta vilket av dom jag gör liksom? hm, jo iofs så är det söndag kväll, dags för skola imorgon... så jag tror ni fattar. men ändå, man kan inte säga göra sig iordning, för när man ska sova borde man säga: nu ska jag göra mig i o ordning, okej nej skitsamma, sådana här tankar funkar bara att tänka i huvudet då man tänker steget före, men erkänn ni fattar ju vad jag menar iallafall.

GRATTIS JOSSAN

2012-02-05 | 18:04:48
image description
igår, lördag så firade vi lilla jossan! 15 år, vilket innebär en massa nya saker och upplevelser, som då var i tanken när jag och frida innhandlade dina fina presenter, hehe. kvällen var iallafall kalas och tack så mycket jossan, grattis igen!

smile like you've never done before

2012-02-05 | 17:55:02
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1.8
sååå fina barn jag lever med, gillar er jag.

Svar på en fråga

2012-02-05 | 17:51:10
fråga i bloggen:

1. Vad har du för objektiv?

2. Du har väll en Canon eos 550 D , kan du inte ha någon mini kurs hur den funkar? Har den själv...fattar inte så mkt....


svar:

1. det objektivet som jag alltid har på min kamera är, canon EF 50mm 1.8
grymt objektiv och är mycket billigt för att vara så bra!
sen har jag även det objektivet som följde med kameran (canon EOS 550D) som är ett canon EFS 18-55mm , denna funkar väll bra, men om man vill ta lite bättre bilder så rekomenderar jag canon EF 50mm 1.8!
2. japp jag har en canon EOS 550D. och visst kan jag det. men du som ställde frågan får gärna säga vad du mer exakt undrar över? men jag kan självklart ge lite tips i någon video nu till veckan!

all colors is the new black

2012-02-05 | 16:58:52
här är en bild på mathilda jag tog igår. vi var inte ute så länge, eftersom det är typ 20 minusgrader ute, vilket slutade med att mina fingrar var så kalla att jag inte kunde ställa in fokusen längre, ha-ha-ha.

Fota mathilda nuuu

2012-02-04 | 13:26:52
bra väder ute, drar ut och tar kort på mathilda. ni får se senare, ska även ta kort på malin och fridelin.
och ikväll drar vi till jossan som fyller år, grattis barn!

Jag har världens finaste vän, hejdå.

2012-02-03 | 22:12:42
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1.8

LYCKA TILL VÄNNEN

2012-02-03 | 20:21:47
canon EOS 550D + canon EF 50mm f/1.8

vilken tycker ni bäst om, i färg eller i svartvitt?

Jag...kebab?

2012-02-03 | 20:19:04

igår tog jag ett stort steg ut ur livet...jag åt ceylans fucking goda kebeb! lång historia kort varför jag inte ätit det förut. när jag var "mindre" åt jag kebab, blev magsjuk, fick då lite svårt för kebab osv.. men nu var jag sugen på det? va fan liksom, så jag har nu testat kebaben på ceylan, OCH FUCK GOD, den var god hörni. tänk att jag gott miste om denna kebab, synd om mig. för ni som ätit kebaben på ceylan håller väll med att där är den bäst? ( LOOOOOOOOOOOL inte ätit kebab någon annanstans, MEN ÄNDÅ)

Seg dag och sådär

2012-02-02 | 17:19:05

-vaknade
-cyklade till skolan
-överlevde skolan
-cyklade hem
-hamnade här i sängen

föresten, vad tycker ni om min mycker charmiga utväxt? inte illa va? nej usch den är stört jobbig, SKULLE färga och klippa mig imorgon, MEN så var min frisör sjuk, så inte nu på måndag, men nästa måndag ska jag fixa det. LÅNGT KVAR JU!
blir galen.

Tävlar

2012-02-02 | 16:54:43
är med och tävlar i en tjejs blogg som har ett samarbete med http://tvspelsweb.se/
var med du också, klicka då här
här är min vattenbild som jag tävlar med, och varför jag valde bilden är för att vattendropparna i bakgrunden blev som bokeh + att splashen blev lite häftig

next up-hot chocolate

2012-02-01 | 21:45:38
bra bild osv, we<3it

hur man får videon du filmat på skärmen till din blogg med expression encoder

2012-02-01 | 21:19:02
1. när du spelat in en video så kommer denna ruta komma upp, klicka på videon du vill ha, brukar oftast vara längst upp på listan och klicka sedan på " send to encoder "
2. då kommer du få upp en sådan här ruta
3. klicka på output på flikarna till höger.
4. om du kollar på "fliken" som kommer upp när du klickar på "output". så står det "thumbnail", klicka i "none" ifall det inte redan är i kryssat. sedan under "thumbnail" så står det "job output" , på "directory" kan man klicka på dom tre punkterna. gör det.
5. för då kommer denna rutan upp, välj att lägga den på "SKRIVBORDET" ( du hittar den snabbt och lätt då )
6. klicka sedan på "file" längst upp till vänster.. och sedan på "encode" eller Ctrl+E
7. då kommer det antagligen komma fram denna klocka, låt den ladda klart och så. kan ta olika långt tid beroende på hur lång videon du gjort är. men vänta iallafall.
PS. det kan komma en till klocka, så vänta tills den laddat klart helt.
8. sedan när du gjort det, så ska den ha hamnat i en mapp på ditt skrivbord ( min är i mitten )
men då är alltså din video på skrivbordet iallafall.
9. gå in på : www.videofy.me
om du har ett konto så trycker du på "ladda upp"
om du ej har ett konto, starta ett. och tryck sedan på "ladda upp"
klicka sedan på " välj en fil att ladda upp"
10. då kommer något sånt här upp, klicka på "skrivbord" och sedan så klickar du upp mappen videon ligger i.
11. klicka på videon!
12. nu kommer videon behandlas. vänta en stund, och du kanske måste uppdatera sidan så du ser när den är klar, klicka då på F5 knappen på ditt tangentbord. om den är klar så går du till "mina videos".
håll pilen över din video.
så kommer det till höger stå:
"DELA" "ÄNDRA" "TA BORT"
klicka på "DELA"
kopiera "embedkoden"
sen när du gjort det, gå till din blogg och klistra in den i HTML läget när du gör ett nytt inlägg.
om det är något krångel så säg till vart i "vägledningen" det krånglar.

2 från stan *instagram*

2012-02-01 | 20:41:44
image description
var ju på stan med fridelin, hängde lite i affärer och shoppade för fullt. blev sugna på fik, så vi drog till melkers och hade en liten mysig stund där. sen hemmåt, härligt efter att ha gått på stan ett tag. men nej, var tvungen att hämta cykeln på skolan och cykla hem därifrån med alla påsarna. jippi..

Detta fick jag med mig från stan

2012-02-01 | 20:35:20
-köpte med mig 3 överdelar, 2 färgglada då jag ska sluta gå runt i svarta kläder hela jäkla tiden..
-väska
-puder
-mobil/plånbok, man kan ha kontokort och pengar + iphonen i.