Några favoriter av Sannas bilder

2012-07-29 | 13:50:00



 
 
Alltså såhär, Sanna tar massa massa hur fina bilder som helst! Men här är några som är mina favoriter :) Den första bilden gillar jag typ mest av alla hennes bilder någonsin, SÅ HIMLA FIN! 
 
http://lalahannah.blogg.se/

Låttips

2012-07-28 | 18:17:20
 
Haha Sanna skickade en lista med massa tips på vad jag kan blogga om (och det var ju tur haha) eftersom jag inte vet vad ni vill se ju ;) Men att tipsa om låtar var med så jag tänkte det är ju alltid kul med låttips. Här ovan är några av mina favorit låtar just nu.
 
http://lalahannah.blogg.se/

Sommar-bild-bomb del två

2012-07-27 | 14:27:00
 

Sommar-bild-bomb del ett

2012-07-26 | 14:02:00
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så ni får det jag kan bättre - ett inlägg med foton!
 
/ hannaaaa

Hanna är här

2012-07-25 | 13:00:00
Heeejsan! Nu är det ju så att Sanna är i Frankrike, och man kan ju inte förbreda tidsinställda inlägg varjeee dag liksom ? :)
 
Men som tur är hoppas jag in här då i, ja vi får se hur länge jag bloggar här. Kan ju börja med att skriva lite om hon som sitter och skriver denna meningslösa text just nu!
 
 
 
Mitt namn är ju då som sagt Hanna Malmqvist. Även jag på bilderna ↑ Jag bor i Karlstad, och ska börja i 8:an, är alltså 14 år. Jag älskar att fotografera, precis som Sanna! Älskar också subwaykakor, att läsa böcker, one tree hill, musik, såpbubblor, photshop, att skratta, solnedgångar & åska. Förutom typ fotograferar och det andra, så spelar jag fotboll, tränar slalom, spelar piano och umgås med härliga vänner på min fritid. Just idag är jag faktiskt på träningsläger (fotboll) till och med imorgon, så detta är tidsinställt :)
 
Ska försöka uppdatera varje dag, så vi hörs väl imorgon! Så länge kan ni ju titta in på min blogg HÄR.

outfit

2012-07-24 | 18:00:00
tidsinställt pågrund av språkresa i frankrike
 

det var någon som ville se outfits i bloggen när jag åkte iväg, och jag är extremt dålig på att ta outfit bilder kan jag säga er, tar det aldrig. men jag hade en jäkla tur! för min lillasyster skulle fira hennes vän, demi. så hon hade klätt upp sig lite. haha, okej, den tjejen är fan alltid "uppklädd". men hon har snygg stil, det är ju bra. hähä. iaf, tog dessa kort på 5 minuter typ, eftersom hon var tvungen att dra precis! och dom här togs i söndags, dagen innan jag drog till frankrike. det lär föresten inte komma upp fler outfit bilder tyvärr, men det är för jag inte hann ta några outfitbilder.
 
kan även berätta att jag blev så arg när jag såg att ida hade köpt dessa skor. hade berättat för henne att jag velat ha dessa skor aplänge, men det aldrig fanns min storlek. och ja, se vad ida kom hem med en dag, i storlek 37. fufufu. aja, kan ju låna dom som tur är. 
 
 

saknar honom

2012-07-24 | 18:00:00
 

hur go är inte hon då?

2012-07-23 | 18:00:00
tidsinställt pågrund av spåkresa i frankrike
 

jag vet, så jäkla dålig gif jag gjorde.
 

den här fick jag av ida, dagen innan jag åkte till frankrike. denna kommer stå i min lägenhet, haha.  kommer sakna henne så, att inte kunna gå in på kvällarna och bara dega istället för att jag läxorna eller vad som helst.
ida är min lillasyster för er som inte visste det. 

IDAG FYLLER MICHELLE ÅR!

2012-07-22 | 18:00:00
tidsinställt pågrund av frankrike
 
 
idag fyller min underbara vän 16 år! så jäkla bra att vi är i frankrike tillsammans just nu! jag har planerat lite vad jag ska göra för henne. men något jag alltid varit dålig på är presenter. jag är verkligen världssämst på det! fast jag måste säga att jag kommit på en ganska så bra sak nu faktiskt. pfffft, HON KOMMER ALLTID MED BRA PRESENTER, jäkla påhittig är hon. alltid lika svårt att överträffa henne. herregud. IALLAFALL, så hinner jag inte skriva så mycket, eftersom vi åker till frankrike imorgon (om ni minns så är detta ett tidsinställt inlägg...och när ni läser detta är jag redan i frankrike...) men det jag vill ha sagt är att michelle är så jäkla underbar och vill inte leva utan henne. aldrig. oj, snacka om att vara fladdrig och sen seriös på en gång. GUD JAG SVAMMLAR ALLTID. förstår vad min svenskalärare menar med att mina texter inte alltid är sammanhängande eller vad det heter. kanske ni märker? för nu pratar jag om min svenskalärare när texten egentligen var menat för michii. BRA DÄR. hejdå.
 
 
 

10 TILL FRÅN PIP

2012-07-21 | 18:00:00
elin ville se lite fler bilder från PIP, och detta var kanske inte dom roligaste bilderna, men ändååå, det är fortfarande från PIP. ellller hur??

jag vet inte heller vem jag är, så hur ska ni veta?

2012-07-20 | 18:00:00
jag fick en kommentar om att jag skulle skriva mer texter om mig själv. och det är väll nu jag skulle kunna ljuga till värsta historien eller nått? haha. nej men gud. vem fan är jagggggggggggggggggggggggggg. så svårt att bara skriva vem man är när man inte får någon specifik fråga , om ni fattar?
 
alltså jag skulle kunna skriva lite om hur jag har utvecklats som person lite random så bara.
 
jag minns när jag skulle börja 6årsgruppen på färjestadskolan, man fick en så kallad "fadder" som skulle visa en runt typ? om jag minns rätt.. haha. jag kommer iallafall ihåg att han hette benjamin. och jag tyckte han var så himla mycket större än mig, det kändes som han var vuxen, men han gick bara i 5:an eller 6:an (tror jag) herregud, var ju förfan typ 10 års sen, man minns inga direkta detaljer så. men jag var iallafall jäkligt blyg kan jag säga er. jag kände knappt någon, men vem fan gjorde det?. jag vet att jag kände ida persson, för hon och jag hade gått på samma dagis och sådär, tur det! iallafall så hade våra faddrar målat en bild till oss, jag kommer såååå väl ihåg att han hade målat en raket till mig! alltså han var ju liksom bra på att måla. sen så sa läraren att man skulle måla en bild till sin fadder. och jag men paniken i ögonen fick liksom, ah panik. haha, för jag visste inte vad jag skulle måla. jag trodde han skulle skratta åt mig för han målade så fint, så skulle jag komma och måla så fult. ja, där ser man hur bra min självkänsla var vid 6-7 års ålder, eller säger man självförtroende? gud jag blandar ihop dom orden. AJA. haha. jag satt iallafall där med ett vitt tomt papper framför mig, och jag hade ingen aning om vad jag skulle måla. ida persson kommer jag ihåg att hon målade typ någon kanin och skit, och jag blev så avundsjuk, för jag tyckte hennes kanin var så fin, HAHAHAHA. vad kul om du skulle läsa det här ida..... hahahah. 
 
på färjestadskolan umgicks jag mycket med ida,hennie,sanna, och andra med, men dom var liksom närmast! jag kunde ha så stört kul med dom, HAHAHAHA. jag dör nu när jag tänker efter. har så störda minnen. iallafall, med dom kunde jag vara mig själv med, men med nya personer kunde jag vara extremt blyg. hade verkligen inget självförtroende alls. 
 
när jag började 5:an på mörmoskolan så var jag aaaaaaaaaaaaaaaasnervös. haha, usch. som sagt, var fortfarande lika blyg när det gällde nya personer. men alla var så jäkla öppna i den klassen. så dom har stor anledning till hur jag är idag. men när jag gick där var jag fortfarande väldigt blyg. visst jag kunde väll för fan prata. låter säkert som jag satt mobbad i ett hörn eller nått nu, nejdå. hahhahaha hade 2 "bästisar" från första dagen. ja michelle är ju min närmsta vän ännu idag, så det stämde ju.
 
 
när jag började högstadiet började jag inte bli "lika" blyg. jag måste säga att en stor anledning är michelle, den tjejen som var med från start när jag flyttade till skoghall och som jag umgås med än idag. vi har gått i samma klass i 5 år, och det är så länge vi har känt varandra också. nu när vi börjar gymnasiet så kommer vi inte gå i samma klass för första gången. FAQ, säger jag bara. asså. hahahhaha. usch vad konstigt det kommer kännas att inte åka hem till henne på morgonen. 

alltså, det jag försöker komma fram till är att jag brukar alltid jämföra hur jag var som person i 6årsgruppen och nu. HAHHAHAH okej, jag vet att det är typ 10 år sen, och man förändras äckligt mycket. MEN ÄNDÅ. eftersom jag minns det där så tydligt så känns det inte som det var för så länge sedan, så därför känns det verkligen som jag förändrats så mycket. 
 
nu 2011-2012 har varit ganska jobbiga år, men jag har även hittat mig själv mera, och jag anser att jag har fått bättre självförtroende och är betydligt mindre blygare. fast ibland när jag är på mitt osäkra humör så kan jag bli blyg med nya människor. beror såååå jäkla mycket på mitt humör när det handlar om sånt där. 
 
herregud, det finns så jäkla mycket man skulle vilja skriva på sin blogg men aldrig gör. ni vet när man skulle vilja skriva av sig och sånt. haha om jag skulle skriva av mig saker här skulle ni tro jag var helt knäpp eller nått. sen skulle det bara tolkas som ett tecken på att vilja ha uppmärksamhet. och det ända jag egentligen vill uppmärksamma på min blogg är mina bilder jag fotar. men eftersom någon ville jag skulle skriva lite mer om mig själv, så varför inte? 
 
och om det jag nyss skrev inte sa ett skit. så heter jag sanna funeland, bor på en ö. ska flytta till sunne på veckorna. ska börja gymnasiet, broby grafiska. jag har ljust hår och blåa ögon. har 3 syskon. mina föräldrar är förlovade men inte gifta. det ända husdjur jag haft är fiskar. jag är inte allergisk mot något. och ja just det, mitt rum är stökigt, och jag är ingen sparare direkt, får jag pengar så flyger dom iväg. min allra bästa vän heter michelle, fast det kanske ni redan har fattat. och jag saknar han just nu. SÅDÄR, ytligt bra nog?
 
SLÅR VAD OM ATT INTE EN JÄKLA KOTTE LÄSTE HELA TEXTEN. 

vad vet du om mig egentligen?

2012-07-19 | 18:00:00
tidsinställt pågrund av språkresa i frankrike
 
 
 
1. jag är beroenda av mina krämer, jag måste ta dom morgon och kväll. känner mig värsta smutsig i ansiktet annars.
det är djuprengörande, ansiktsvatten och återfuktande. utan det. I will die. nej skojja. men är faktiskt beroende.
 
2. gillar inte när man är uppe i mitt ansikte, får appanik! alltså i håret och sådär går ju bra, men ni vet när folk typ ska ta en i ansiktet och hålla på. bajsa ner er.
 
3. jag blir lätt deprimerad när jag följer någon serie, jag vet inte varför. jag bara blir det. SPECIELLT när den är slut, då känner jag mig helt tom. typ som om min anledning för att leva just försvann, ni vet den känslan? haha jises.
 
4. jag skulle egentligen heta "My" , för min pappa gillar korta namn, men min mamma tyckte det lät konstigt att heta "My Funeland" så då blev det "Sanna Funeland" istället. fast fick "My" i andranamn iallafall, även "Linnéa". så jag heter "Sanna My Linnéa Funeland". mina andra tre syskon har korta namn, "Ewa" "Tim" "Ida" , antar pappa fick bestämma då? 
 
5. jag har bott 11 år i en lägenhet i karlstad, och jag flyttade till skoghall 5/11 - 07 ,jag började alltså 5:an, på Mörmoskolan. aldrig varit så nervös i hela mitt liv. och jag kommer ihåg att jag blev så ledsen när mamma följde med ida till hennes klass, eftersom hon var två år yngre än mig. haha, JAG VAR JU ASBLYG NÄR JAG VAR LITEN, iallafall när jag träffade nytt folk, HERREGUD. 
 
6. jag har alltid varit en person som aldrig riktigt haft lätt för att vara öppen om saker, tex om vad man stör sig på, eller om man mår dåligt, eller om man tycker om någon. det är något jag vill bli bättre på, att liksom kunna prata om sånt. nej men ärligt alltså, jag måste verkligen bli bättre på att berätta hur jag känner, bra eller dåligt, det är lika viktigt. 
 
7. när jag sover hemma måste jag alltid ha 5 kuddar i sängen, annars blir det "obalans". gud, jag låter som han i filmen "i rymden finns inga känslor". men det är faktiskt så, jag får typ panik om kuddarna inte ligger rätt. som nu när min familj var på kolmården och jag inte hängde med så hande någon (ida) tagit en av mina kuddar, INTE OKEJ. alltså, klart jag kan somna utan problem, men jag vill ha 5 kuddar. punkt slut. 
 
8. jag tror jag vill bli frilansfotograf, alltså om jag blir tillräckligt duktig så att säga, och då starta en egen firma där jag tar emot fotojobb och tjäna pengar på det. fast det är ju bara dagdrömmar, haha. jag ser verkligen upp till er som vet vad ni vill göra i framtiden. jag har ingen aning. eller okej, frilansfotograf, MEN man måste ju kunna tjäna pengar som man kan leva på. jag vet inte direkt hur mycket man tjänar på sånt. det beror väll iofs på hur mycket man tar betalt för fotojobben. gud jag har ju noll koll på livet jag.
 
9. jag är en person som måste få en kväll för mig själv, alltså stänga in mig på mitt rum och bara va. klarar inte av att göra något VARJE dag en hel vecka. jag får panik av människoribland, haha. jag måste ha tid med mig själv och bara få tänka. jag kommer bli galen i frankrike!! eller just det.. när ni läser detta är jag redan i frankrike. tur jag inte tröttnar på michiiii så lätt, så det kanske går bra ändå. hon är bäst förövrigt. michelle är verkligen en så jäkla underbar människa. 
 
10. när jag var liten, eller ja, gick i 1:an - 4:an ungefär, samlade jag på bokmärken, pokemon kort, kulor och pogs. jag målade även mycket. jag målade manga typ hela tiden. det var jag, Ida, Sara, Elin och Nora ibland, som samlade och hade oss. vi fick alltid för oss att måla och allt vad vi nu gjorde. jag har kvar alla bokmärken och bilder och allt vad det nu är. haha, jises. idag samlar jag typ på.. tictac burkar... HAHA. va fan är det om. aja. har jag bestämt mig för att samla på det så måste jag. jag är även besatt av den här billeken, vet ej vad den heter. men man ska först hitta en registreringskylt där siffrorna är "001" och sen "002" och sen "003" osv upp till "999". man måste hitta dom i rätt ordning. om man tex är på "004" och man hittar "005" innan "004" så gills det inte att du sett "005", utan man måste hitta den igen. fattar ni? ah den leken är jag fast i. och jag är just nu på 116 eller 117. minns inte. fan, då måste jag hitta 116. FAST JAG VET VART BÅDA DOM FINNS. dom står på samma parkering påväg till ceylan... hahahah.. 
 

LITE TIPS

2012-07-18 | 20:00:00
 
-fota när du är på humör för det, du kommer då lägga ner dig mer i vad du gör och bilderna kommer bli bättre
 
-om du ska fota porträtt, fota då vänner som är bekväma framför kameran först. det kommer bli mycket lättare då
ifall man är osäker. sedan kan man börja fota folk man inte känner om man vill såklart. haha
 
-man behöver inte fota en hel dag eller flera timmar, det kan räcka med att fota i en halvtimme och vara nöjd sen, jag brukar fota michelle ibland och vi är inte ute alls länge.
 
-lär dig fota manuellt. klicka här för bra förklaring
 
-efteredigering kan göra bilder väldigt mycket bättre. här nedan är ett exempel på det. så tänk på att redigera bilder innan ni bara slänger upp dom på bloggen eller facebook eller vart ni nu brukar lägga upp era bilder.
-om du tycker det är kul att fota men tycker att du tar "dåliga" bilder. anledningen varför du tycker att du tar dåliga bilder är för att du jämför dina bilder med andras bilder. men det man måste tänka på är att den man kanske jämför med har tagit kort länge och har tränat mycket. saken är att man blir inte bra på att fota bara sådär! övaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, övaövaöva. 
 
-om du ska fota inomhus, fota nära fönster! då kommer det in ljus genom fönstret. och ljus i bilder är fint, och det blir bättre kvalite. det är därför jag gillar att fota utomhus oftast! om det inte är direkt solljus, då hatar jag det. blir så fula skuggor då.
 
-försök komma på vad du tycker är kul att fota, är det kanske macro? (alltså närbilder), eller porträtt, natur, sport osv? och försök utvecklas mer i just det du tycker är kul att fota! du kanske gillar att fota precis allt? 
 
-när du ska fota något, försök att inte ha för röriga bakgrunder, det kan ta fokus från det viktiga i bilden. 

tips vid porträttfotografering

2012-07-17 | 18:00:00
tidsinställt pågrund av språkresa i frankrike
 
när man ska fota portätt är ljuset extremt viktigt! några enkla tips är att aldrig fota i direkt solljus. det blir överexponerat och ja, fula skuggor i ansiktet. så mitt tips är att hitta en plats där det är skugga eller ha en reflexskärm framför ansiktet om vi säger du ska fota en närbild på någons ansikte tex.
 
och när jag säger reflexskärm så menar jag inte den silvriga, guldiga , vita eller svarta sidan på en reflexskärm. utan jag menar den i mitten som är vit som man kan använda som en softbox, alltså fördela ljuset jämt. KLICKA HÄR för att se vad jag menar. den runda vita som dom andra färger sitter på.. fattar ni? (jag är sämst på att förklara saker..)
 
 
men om du inte har en sådan så hitta en plats där det är skugga. eller för att göra det enkelt för dig, så fota under en dag då det är molnigt ute, för när solen ligger bakom molnen blir det ett jämt och fint ljus på ansiktet. 
 
 
annan sak som är bra att tänka på är att fokusera på ögonen, för ögonen är det som ska "sticka ut" på ett portätt, tycker jag iallafall. 
 
ett annat tips är att ha ett lågt bländartal, för ju lägre bländartal desto "suddigare" i bakgrunden. (om du nu fotar manuellt , vilket jag rekomenderar) fast det är bra att lära sig det först. googlegooglegooglegoogle. kolla där. hähä.

HUR MITT FOTOINTRESSE BÖRJADE

2012-07-16 | 20:00:00
tidsinställt pågrund av språkresa i frankrike
jag vet att ni sett den här bilden förut, men är väldigt dålig på att ta självporträtt.... får försöka göra det oftare.
 
INNAN NI BÖRJAR LÄSA, OM NI INTE ORKAR LÄSA MIN 2 MILS LÅNGA TEXT FINNS EN SAMMANFATTNING LÄNGST NER. MEN DEN ÄR EXTREMT KORT OCH ALLT JAG SKRIVIT FINNS INTE MED DÄR.
 
först fick jag en tanke på att berätta lite mer om mig själv, fast så blev jag lite... aha, vad ska man säga? att jag är 16 år och bor på skoghall, ska börja gymnasiet nu efter sommaren och jag har 3 syskon och inga djur. det är så tråkigt att läsa för ingen bryr sig speciellt mycket ändå. eller ni kanske gör? inte vet jag. 
 
sen så tänkte jag att jag kanske kunde skriva "10 saker du inte visste om mig" . men eftersom jag kom på 3 saker så gav jag upp. (fast kanske försöker igen senare, ni lär märka ifall ett sånt inlägg dyker upp på bloggen)
 
men slutligen kom jag fram till att berätta hur mitt fotointresse började.

det känns som jag alltid tyckt att ta kort är roligt, jag minns när jag hade min vita walkman mobil(klicka här för att se vilken), alltså, jag tog kort på ALLT. jag kunde liksom ta kort på ett kylskåp och bara WOW. nej men ärligt, tog kort på allt med den mobilen kom jag ihåg. och inga direkt fina kort, utan ni vet slarvkort med mobilen som man tar bara för att ta kort typ.... haha.
 
jag minns inte när, men jag fick en kamera(klicka här för att se vilken) tillslut, så min mobil fick en paus, tur det kanske. nej men jag fick en digitalkamera. ni vet den där som gick på reklam på tvn hela tiden, när det var en skärm på framsidan också? iallafall, jag tyckte det var ascoolt att ha en kamera, för den tog ju SÅÅÅÅ bra bilder..... haha. men det blev ju faktiskt skillnad från att ha "fotat" med en mobilkamera.

fast bara för jag fick den där digitalkameran så blev inte direkt bilderna så mycket bättre, jag var ju inte direkt duktig på att ta kort, långt ifrån. 
 
min kära digitalkamera gick ju tyvärr sönder... jag höll den i handen och skulle ta ett kort, så råkade ett knuffa till mig och den föll i golvet. JAG BLEV SÅ LEDSEN. HAHA, usch vad sorgligt, min lilla kamera dog, och jag orkade aldrig lämna in den eller nått...
 
nu till hur jag fick min första systemkamera. 
 
det var faktiskt så att jag var med en vän som heter hennie, och hon hade en systemkamera. jag tyckte det var ascoolt, för det är ju liksom , WOOOOW EN PROFFSKAMERA!!!! du måste vara så duktig på att ta kort!!!!!!!!!!!! haha, tja sanna.. kryddar sönder liksom. fast hennie är faktiskt väldigt duktig på att ta kort, så det kryddade jag då inte! iallafall så ville jag verkligen ha en systemkamera efter det. jag minns faktiskt inte när jag fick den? har så dåligt minne så det är pinsamt ibland. men det kanske var en julklapp? RÄTTA MIG OM JAG HAR FEL NI SOM STÅR MIG NÄRMAST OCH VET SÅNT DÄR. 
 
iallafall, jag fick den där underbara kameran! (klicka här för att se vilken) men bara för att jag fick en bra kamera så var ju inte direkt jag så jäkla duktig på att ta kort. och jag fotade alltid på AUTO inställningar eftersom jag tyckte att bilderna blev bra och jag brydde mig inte direkt om kvalite och skit. 
 
när jag bloggade från min andra blogg så var jag intresserad av foto, men jag vågade typ inte lägga ut random bilder på vad jag tagit kort på. och anledningen till det var för jag var så jäkla osäker på vad folk skulle tycka om bilderna. jag trodde folk skulle tänka liknande typ " haha, ännu en som tror hon kan ta kort bara för att hon har en systemkamera ". haha jag vet, skitpatetisk. vafan, vem tusan är bra på att fota i början ? man måste ju träna och testa sig fram, lära sig alla inställningar och hur man får bästa kvalite på bilderna för tex sin blogg. det är mycket man måste lära sig, och jag har mycket kvar jag måste lära mig. 
 
men när jag hade min andra blogg fotade jag inte "seriöst" för fem öre, då var det också fula bilder som man bara tog lite sådär flamsigt ni vet. 
 
det var faktiskt i år som jag började fota seriöst, helt ärligt alltså. jag började blogga på den här bloggen i januari, och det var då som jag började fota mer seriöst.
 
jag blev faktiskt motiverad för att börja fota seriöst när jag på något sätt tryckte på hannas blogg. vi var vänner när vi var mindre och jag hade inte en aning om att hon var duktig på att fota. så jag blev jättechockad när jag såg hur duktig hon var! jag trodde inte man kunde ta så fina kort i våran ålder, HAHHA jag vet, hur låter det liksom?
 
men när jag såg hennes bilder, så tänkte jag. "sådär duktig vill jag bli någon dag". och då tog jag typ tag i mitt liv och började lära mig vad bländare, slutartid och iso var så jag kunde fota manuellt med kameran. jag började fota i RAW-format och jag fotade betydligt mycket mer, för det var liksom så himla mycket roligare när man såg hur man utvecklats på bara några månader. jag började följa väldigt många fotobloggar så jag skulle bli ännu mer motiverad och få inspiration. 
 
KORT sammanfattning
så ja, systemkameran fick jag pågrund av hennie(kan man säga), och jag blev motiverad pågrund av hanna. så jag började fota "seriöst" i januari detta år, 2012. det var även då jag började blogga på denna bloggen. 
 
 
 
 
orkade någon läsa allt?
 
 

grillar som fan

2012-07-13 | 17:07:08
jättedåliga bilder jag vet, men det var en trevlig kväll hos kramer, vi grillade och gjorde paj!!! okej gjorde och gjorde.. vi köpte en såndär färdig smulpaj, men den smakade gottttttttt ändå. detta var i onsdags föresten. och alex var med också, men inte på någon bild hääär.

vad vill NI se när jag är borta?

2012-07-13 | 13:01:03
eftersom jag drar till frankrike på måndag med michelle och är borta hela 3 veckor. så tänkte jag göra tidsinställda inlägg så bloggen inte blir helt tom när jag drar. då tänkte jag fråga er om ni vill se något speciellt ?
 
 
kanske....
 
-fototips
-bara random bilder
-att jag berättar mer om mig själv
 
osv... för när jag ska göra massa tidsinställda inlägg så måste jag blogga för hela 3 veckor på en kväll. och då skulle det vara ganska bra att veta vad tusan jag ens ska blogga om. så om det är något speciellt ni vill se. skriv gärna det då. 
gud vilken gay bild jag gjorde.HAHAH. men ärligt nu. skriv ifall ni vill se något speciellt. kommer göra 1 inlägg per dag. +

vacker vän, lalalalalaaa

2012-07-10 | 14:24:12

söndag kväll

2012-07-09 | 15:59:56

PIP 2012

2012-07-09 | 13:59:02
iallafall, nu har ni fått asmånga mobilbilder från PIP. ursäkta, men ville verkligen inte ta med mig kameran in där och låta den bli förstörd. kändes inte som en bra idè riktigt. men har verkligen haft så stört kul dessa 4 dagar. kent var absolut bästa jag sett! när jag stod där bland alla människor med michelle och frida brevid mig mådde jag så jäkla bra. fick den där känslan när man känner att allt i livet är så jäkla bra just för stunden! åh, skulle göra allt för att stå där och skriksjunga med till bla "tänd på" igen. ASSÅ HYGUHIJOKOIUYFTUYGHIJ var så bra. kapten röd var jäkligt bra med, även tinie tempah och svenska björnstammen och och och, asså alla var fettbra, okej inte alla, men haha. tfyguhijokpgyufgh . är så jäkla glad just när jag tänker på dessa 4 dagar. har ju fan fått gavins autograf, har kramat honom, har snackat svenska med honom så han inte fattar vad jag säger, STOD ÄVEN LÄNGST FRAM OCH BARA FACKING NJÖT. haha fan vilka minnen jag kommer ha från PIP. PUSS SKA BADA NU. och bilden här nere är från kent. dom var stört bra. gud vad jag kommer tjata om keeent. 

PIP 2012

2012-07-09 | 13:34:30

 

 

michelle live i radion.

HAHHA, ebba, vi är verkligen så snygga här, eller okej, du är ju fan snygg här. jag däremot, najs... 

pizzatajm hela tiden 

han är bäst tjalalalalaa

asså vi ser ut som uppstoppade grisar. äckliga

            bra trötta, noraddins bild förövrigt.

BRA BILD. anna suger på att ta kort verkligen.. hhhah, men amanda hade en bättre på mig och facking GAVIN DEGRAW. bästa var när jag bröjade prata svenska med honom och jag glömde helt bort att han pratade engelska. BRA SANNA. där står man och slänger ut sig saker på svenska. sen bara. ÅH SHIIT FAN. engelska var det ja. och det ända som jag kommer på att säga då är " YOU ROCK". jag har så bra fantasi. 

PIP 2012

2012-07-09 | 13:26:36
kents avslut var fetasttinie tempahhhhdegar du kö till toan, bara tjejtoan såklart. killtoan var typ ledig. någon gång drog vi till killtoan ist. betydligt mycket snabbare.äter currymacka, asså sås överallt. 
 

PIP 2012

2012-07-09 | 13:22:57

jossans fader " ducka nu, polisen kommer"

skär det upp i rövaaa eller. mm

jäkla klant du är michhh

PIP 2012

2012-07-09 | 12:31:09
asså, jag såg verkligen ut som ett spöke, jag gick inte länge i den där, lämnade den på någon toalett och njöt av regneeeeeet istttt.närmare blick på min arm.. eller?schemat för fredageeentyp vad var klockan här? tidigt som fan på morgonen, trötta och äckliga. ville bara hem till sin säng. guud.tja , jag har ett harry p ärr i pannan och har tagit hans brillor till en helt ny nivå.öj emmaaaa, har du kul??henke har iafjävla bajshaha. så vidrigt.är det camp skär upp i röva ellerbara står där och är snyggaduger inte bajjamajjornaaaa eller?, näalltid undrat hur man tagit dessa bilder.. alltid trott det var en stor helikopter. så fel jag hade. ser ni mig ? ähahaahdaufjiashfidfestivalmeny på MCdonalds , jises. mätt som en höna.
bara sover sådär
idas bild, fett fräsch ändå.mitt lakan hade fan färg överallt, vad är det med festivaler och måla på benen?pussshaha, dörjag och frida hade fan inget val. BLÄ ÄCHISHDIOFJSJAJFOPA ät soporahhh emmatältet hade stod bra och rakthär är jag, nyss gjort hål i örat och färgat det lite.tja välter stolen eller
 
 
sitter instängda i tältet när någon välter det, vafan. men gud hon tar ju kortHAHAHAA, vackeeert
va faaan händekramer och alla tjejerrrr köööööör dååfattar ni vad gott det var ellersvenska björnstammmmmen       timbuktuuukrunegård<333333ah men standard osv frukostbara sitter i regnet och väntar på bussen, tar såklart fel buss och får gå i spöregn. var även en halvmeter ifrån att få en tsunami över mig när en bil åkte i en vattenpöl precis där jag gick. NI SKULLE SETT. jalla dar i veckanamanda, dina skor är jättefula just nu...KENT VAR FAN DET BÄSTA VI SETT. aldrig mått så bra som jag gjorde just då. allt var så bra. asså dom var så bra. kent<3 kapten röd var även fett braGAVINS AUTOGRAF FÖR FAN. dog lite. nej, mycket. efter att ha träffat gavin degraw
tror det är idas bild? fast hon är på bilden ser jag nuuuu... fast,, jajjajaja. någons bild är det iallafall. just här var det iaf ganska fräscht, och stank inte så mycket. ääh
 
 
KOMMER FLER BILDER. och bilderna är inte i någon rätt ordning direkt, blandat som fan. 

tre stycken till från balen

2012-07-07 | 19:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
ida eller demi har tagit bilderna.

här är lite bilder från balen också

2012-07-07 | 12:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
ida eller demi har tagit dessa. 

kommer dö, ska inte bo tillsammans med min lilla stonieeee snart längre.

2012-07-06 | 21:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.denna bilden har demi tagit, eftersom ida är ju med på bilden.. haha

mer från skolavslutningen..nähä...

2012-07-06 | 14:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
bilderna har som sagt ida eller demi tagit, hähä

ännu fler från skolavslutningen

2012-07-05 | 21:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
ida eller demi har tagit bilderna.

ännu fler från skolavslutningen

2012-07-05 | 21:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
ida eller demi har tagit bilderna.

blandat från skolavslutningen

2012-07-05 | 13:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
jag har endast tagit den första bilden, dom andra har ida eller demi tagit.

haha bra lärare

2012-07-04 | 20:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.

några från skolavslutningen

2012-07-04 | 10:00:00
tidsinställt pågrund av PIP.
(eftersom jag ska sova på campingen så kommer jag inte kunna blogga, så gjort lite tidsinställda inlägg under dagarna.. mest bilder från skolavslutningen. hää, snabb tjej.)

starmoonstarmoon

2012-07-02 | 21:55:57
jag ska snart blogga, ska bara........................... göra allt annat som utesluter att blogga. okej nej vad tråkig jag är. men just nu ska jag börja spara till en sak. asså jag måste vara världsbäst på att byta ämne. allt för att förvirra er. puss