nya skor

2012-03-24 | 19:03:08
var på stan igår och handlade upp hela barnbidraget.. hehe, jaja, det var värt det. här får ni en bild på ett par skor jag köpte( snyggt med strumporna där... ). kanske lägger upp resten någon annan dag, om ni vill?

annars då på stan, jag åkte ju in till stan ganska tidigt för att köpa subway kakor till bion (hunger games) eftersom vissa dagar kan dom vara helt slut och andra dagar så finns det överflöd. nej men jag tar ju inga risker då jag var i behov av subway kakor! iallafall så köpte jag 9 st, 5 till mig, 2 till michelle, 1 till linn och 1 till anna.. och jajja jag vet, jag är gjord av kakdeg hela jag snart. dock postivt? alla gillar ju dom kakorna liksom?
iallafall, åkte in till stan runt 4-5 tiden, och bion började 20.50.. haha vafan. och tänk på att jag gick helt själv på stan, så jäkla ensam! men michelle tränade, och linn & anna skulle komma in när filmen liksom började hehe. så what tooooooo dooo? jo shoppa upp alla pengar helt enkelt. men sen så stängde ju affärerna vid typ 18.00 ?! så dååå gick jag till melkers, helt själv, och inte en ända kotte satt där inne. haha åh så ensam. men efter ett tag så stängde dom också... så då gick jag till MC donalds och satte mig där själv istället. haha så kommer alex och bara, värst vad ensam du var då. satt liksom och stirra på ett fönster. MEN VÄNTA LITE HÄR NU! HAHAH varför berättar jag att jag gått på stan ensam? det är ju inte direkt så att bara jag i hela världen som gjort det, alla har det. åh jag är trötttttttttttttttttttttttt.
Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

Svar: mina skor kommer från Nilson, märket Vagabond :)

2012-03-25 @ 16:03:15
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback