Hansel & Gretel : Witch Hunters

2013-02-27 | 21:07:31
Förut på stan skulle jag och mathilda gå till partaj för att köpa en töjning. Men så gick vi förbi SF och så fick vi största suget för att gå på bio. så gick en film vi båda velat sett så vi köpte en varsin biljett och fan vad värt det var. för filmen var fan äckligt bra. 

When I Grow Up

2013-02-25 | 17:39:39

från jossan

2013-02-22 | 15:00:00

Demonstration

2013-02-21 | 19:02:00

Efter skolan så gick båda estetklasserna som går på skolan mot kommunhuset i Sunne. För att demonstrera. haha.
 
Anledning varför: Det är nämligen så att politikerna har lagt fram ett förslag att estetprogrammet i Sunne ska läggas ner. men vi får fortfarande gå klart våra tre år. Men vi vill ändå inte att dom ska lägga ner programmet. Eftersom skolan är ju liksom en estet skola? och tryck osv. Deras argument varför den linjen bör läggas ner är för att det är för få som söker. MEN förra året när vi 96:or sökte var det ännu färre. Då var det 7 som hade sökt. Men vi är nu i klassen 20 st. Detta år då 97:orna sökte så var det 8:a behöriga som hade sökt, och det på endast första valet. Det har alltså inte vart omval för 97:orna ännu. och saken är ju att det kommer bli fler. Sen har inte politikerna gjort en konsekvensundersökning. Utan det sa dom när vi var där och demonstrera att konsekvensundersökningen gör dom efter dom beslutat om linjen ska vara kvar eller inte på Broby Grafiska?? haha men va. det är ju så orimligt. Det är lärare som kommer bli utan jobb osv efter att vi gått ut. Sen finns det människor i Sunne som kanske vill gå estet och måste då pendla till Karlstad eller liknande. Vilket känns onödigt om dessa personer vill gå i Sunne. Ja detta är ju lite kortfattat bara. Men så ni inte skulle misstolka och tro att inte jag får gå kvar och fortsätta gå denna linjen här i Sunne. För det får jag. Men vi har hjälpt till och demonstrerat för skolan, lärarna och nyblivna elevers skull. 
 
 
 

Vi är kvar här

2013-02-20 | 00:45:25
inte bloggat något.. jag vet. borde ju passat på då jag och hanna dygna från söndag och var vaken till måndagen och gick i skolan. haha fy fan. vi var fan vakna i 29 h. fast ändå var jag inte så värst trött. mer övertrött då och då. speciellt när hanna nästan drog sig. hahah åh jag orkar inte. somnade hemma hos hanna halv 6 igår, i en fucking 90säng. tjoho. i bh och kläder och strumpor och bläää vad obäkvämt. men fy in i fan vad skönt och få sova. jajaja. åt fett go nudel/wok/kyckling i tortilla bröd trallala som jag och hanna fixa förut. haha nej men ärligt det var fan asgött. Jag och hanna drog på nått pass på hälsokällan nu på kvällen (ja sunne har faktiskt ett litet gym som faktiskt till och med har endel pass)hehe, nej men det var fett skönt. vi gymmade lite efter också. åh gud. det är värsta läskigt. för varje kväll när jag och hanna vart o gymmat så när jag ska gå hem till mig så går jag liksom över en bro. och det är ju lampor längs hela bron. och den sista lampan antingen tänds eller släcks VARENDA JÄKLA GÅNG JAG GÅR FÖRBI DÄR. men bara på kvällen typ, haha det är fan skitskum. haha har lovat michelle att sms:a "hemma" varje kväll när jag kommit hem. för hon tror jag typ blir våldtagen varje gång jag är utanför dörrarna här i sunne. haha lol. men nu är jag hemma i min smått lite stökiga lägenhet. jag borde ju städa, fast skönt när det är lite rörigt. asså va fan skriver jag vad jag gjort för. brukar aldrig skriva vad jag gör så mycket här på bloggen. tycker bara det ser så mycket och rörigt ut. och shit. nu blöder det från örat. eller mitt hål. töjer ju lite grannn. rååååååkade ta på den lite, opps. men hur fan kan det blöda. haha kanske för jag råka ta ut töjningen idag i skolan, vilket egentligen inte var meningen. och just nu är det ju lite sårigt. och när jag tog in den igen blev det lite mmmm gott. har iaf tänkt töja typ 20mm. haha nej ba skojja. HÖGST 10mm. kanske 5-8mm . JAG VET INTE. får väll se hure blir. iaf så tänker jag äta hannas brownies nu som hon glömde här. hehe. goda små jäklar. baka kan hon att. 
såg btw när näääk vann på kingsize galan nyss. orkar inte att han är så jäkla bra. kan han inte ba komma till PIP. skulle göra helaaaa sommarn fett fin. annars så har PIP fått till jäkligt många bra artister. JAJA godnatt ägg.

Höj volymen

2013-02-16 | 18:50:56
ni får i både färg och svartvit. för kan aldrig bestämma riktigt vad som ser bäst ut. ska snart käka och sen hämta upp michelle för att dra vidare till linn.

Rökringar

2013-02-15 | 20:21:17
hanna som fotat

JOSSAN 16

2013-02-13 | 23:01:55
I lördags firade vi Jossan som fyllt 16. Hon bjöd på sushi, pizza och en fet kväll. Jag lägger upp lite bilder imorgoooon.

The impossible

2013-02-10 | 20:00:06
haha började grina till trailern, fy fan vad töntig. men laddade precis ner den här filmen och ska se den ikväll om jag hinner eller imorgon. den verkar braaaa

Novellfilm - Biljetten

2013-02-08 | 12:18:02
Se den gärna i HD (1080p) 
 
I svenskan så gjorde hela klassen en massa noveller. Sedan skulle vi i medieproduktion göra novellerna till en novellfilm. Vi jobbade i grupper och fick i varje grupp välja en novell. Typiskt nog så valde vi min novell att göra en film av. HAHA asså den är så jäkla ful. gjort den värsta djup och så ba äre nått helt annat. jajaja, man skulle bli lite chockad, lite humoristisk över det hela kanske, jag vet inte.

Reklambilden

2013-02-06 | 09:02:52
Här är reklambilden som ni fick se lite behind the scenes bilder av. Det är egentligen en text med i bilden, fast vart inte nöjd med den så lägger ut bilden utan text på bloggen nu. 

GRATTIS JOSSAN

2013-02-04 | 11:57:24
bästa tjejen fyller fan 16 idag! ha en fet dag nu jossan, även fast det är måndag och fortfarande äcklig vinter. love uuuu

Salvatore

2013-02-01 | 22:06:59
vi skulle måla vår egen comic strip med en ritplatta på digitaltskapande. vampire diaries inspirerat, hähääh. OCH NU HAR ÄNTLIGEN VECKANS AVSNITT KOMMIT UT. dör. lallalala