Stop motion

2012-10-30 | 13:48:38
 
Sista lektionen innan höstlovet hade vi inget att göra, så vi testade på "stop motion". och det var några som ville att jag la upp den, så varsegod.  OCH JAG VET, MITT HÅR ÄR KAOS. lol. försover man sig så gör man det.
men jag fick ställa upp eftersom ingen annan ville vara med framför kameran... men tyck vad ni vill om filmen, vi har aldrig gjort något sånt här förut, så vi ba lekte lite.
 
vad är stop motion ? 

Man tar en serie bilder på ett föremål som flyttar lite för varje bild man tar, för att få känslan av att föremålet rör sig när man spelar upp bilderna i snabb ordning efter varandra. I detta fallet var jag det rörande föremålet. Fast egentligen stod jag helt stilla varje gång en bild togs.
 
 
HAHAH asså åh, ser ut som fan. MEN HAHA , jajajaj.
 
 

Måndagslista

2012-10-29 | 13:04:00

Nämn något som gjorde dig glad igår: när jag vaknade upp och jag insåg vart jag var och med vem.


Vad gjorde du kl 08 i morse?
 sov.


Vad gjorde du för 15 min sedan? satt och åt frukost med Ida & Ida.


Det sista du sa högt? asså det är ju fan blod överallt ida.


Det senaste någon sa till dig: hahhahha ja.


Vad har du druckit idag? vatten


Vad var det senaste du åt? frukost, vilket var macka med ost på och en jordgubb activia.


Vad var det senaste du köpte? en B&J igår kväll, cookie dough.


Vad är det för färg på din ytterdörr? den är grå.


Vad är det för väder hos dig nu? typ mulet och grått, duggar lite också.


Godaste glassmaken? kokosglassen i frankrike.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte, kanske.


Sover du tungt? Jag vet inte, men ja det tror jag.


Drömmer du mardrömmar? ja, ganska ofta. hatar det.


Trivs du med ditt jobb? har inget jobb, men går i skolan och där trivs jag.


Favoritklädsel? typ leggings och någon stor stickad tröja. eller så vill jag helst gå runt i typ mjukisbyxor och en stickad tröja. eller harembyxor. vet inte. 


Favoritlåt just nu? luckiest girl - vinsten . det är introsången till portkod 1321. det var michelle som visade mig den och tycker den är så jäkla mysig och lyssna på bara.


Vad ser du om du tittar till höger? typ min gamla vinterjacka och massa andra kläder som ba ligger där.


Vad gör dig glad just nu? han.


Vad ska du göra härnäst? borsta tänderna och sätta på mig strumpor. sen bege mig till stan lite snabbt.


Höger el vänsterhänt? Högerhänt, tråkigt.


Humör just nu? hur glad som helst. fast lite nervös, men glad. lite små lycklig sådär.

Favoritgodis? choklad


Kläder just nu? harembyxor och ett stort slappt linne


Sommarplaner? oj hmm.. som jag vet nu så är det PIP och P&L


Hur många kuddar sover du med?
 i skoghall sover jag med 6 st. i sunne med 2 st.


Morgon eller nattmänniska? förut var jag en nattmänniska och jag kunde sova bort morgonarna hur länge som helst. men på senaste tiden har jag velat gått upp ganska tidigt. och med tidigt menar jag 10 på en helg, det är tidigt för mig som förut sovit bort dagarna. fast när det är skola och man måste gå upp runt halv 7 så är jag nog inte längre en så kallad morgonmänniska. 


Vad är viktigast för dig? det viktigaste just nu är mina vänner. jag uppskattar dom ännu mer nu när jag har flyttat till Sunne på veckorna. 


Är du kittlig? om man kittlar mig på dom rätta ställena är jag väll det. typ vid revbenen, fast då får man kittla mig lite hårdhänt, gör man sådär löst och klent är det bara skönt. haha


Snarkar du? nej jag tror inte det, hoppas inte det. men jag andas väldigt tungt har jag fått höra av många.


Stjärntecken?
 tvilling.


Stökigt el välstädat? alltså jag brukar oftast ha det stökigt. jag städar alltid rummet i skoghall när jag drar till sunne, så det ska vara städat när jag kommer hem. Samma sak i Sunne, jag städar när jag åker hem till skoghall så det ska vara fint när jag kommer tillbaka. Jag har det mer städat i Sunne än i mitt rum på Skoghall. Jag hatar när det är för välstädat, ser ju så stelt och orört ut. fast det är ju samtidigt så mysigt när allt är nystädat. fan vad dubbel jag är just nu.


Vad längtar du mest efter just nu? att få träffa honom.

Annas cupcake kalas

2012-10-28 | 20:00:00
Kolla i HD (1080p)  filmen är btw INTE 15 min som det står, vette fan vad som hände. den är typ 5 min.
 
När anna fyllde år (i maj ehehheheh) så filmade jag litegranna under kvällen, vet inte varför men bara fick för mig att göra det. Men jag har inte haft något program där jag kunnat klippa ihop filmerna, FÖRENS NU.. typ fem månader senare. Men här har ni iaf filmen från annas cupcake kalas. 
 
Hade filmat i autoinställningar då jag inte visste hur man bytte inställningar när man filmade just då. Så kan bli lite dålig kvalite..

I went outside and saw the moon and it made me think of you

2012-10-28 | 19:13:00
   
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                             
 
 
 
 

The luckiest girl on the planet

2012-10-27 | 16:13:00
Foto - Hanna 
Redigeing - Jag
 
kände det blev många bilder på mig nu, jjajaj.a igår hade jag en asmysig kväll hos jossan med tjejerna. åt en jäkla massa gött och så. Sov hos michelle och nu är hon påväg för att tävla , SÅ LYCKA TILL MICHIHCIHICI. men nu så ska jag väll äta upp mina tår. hejdå

Känn dig fri

2012-10-27 | 15:00:00

nu är jag hemma i skoghall

2012-10-26 | 17:00:00
Foto - Hanna
Redigering - Jag
 
 

Fjärtiger

2012-10-26 | 14:11:29
 
asså haha.. eftersom det är lov nästa vecka så var det ingen idé att börja på något nytt projekt i digitaltskapande. Så vi fick som uppgift att leka lite i photoshop, då skulle vi sätta ihop två st djur. Så jag valde en tiger och en fjäril. för tigern symboliserar min syster.. HAH, och jag är fjärilen.
 
alltså när vi var små så kallad pappa ida för "tigern" och mig för "fjärlien". Ja ni märker väll kanske vem som var det snälla barnet HEHEH. nä skojja. men ärligt, ida var faktiskt jobbig och skulle säga emot allt och blblabbalaa..
 
teeex när hon fick en ny tröja,
ida- MEN DET ÄR JU INGET GLITTER PÅ!!! LÄMNA TILLBAKA.
när jag fick en ny tröja ..
jag - tack.. (även fast jag tyckte den var ful. lol)
 
love uuuuuuu idiiiii. nej men jag vet föresten inte hur man gör det bra, lägga ihop två djur alltså. så det fick bli lite som det blev nu. ehhehehe. fult redigerat. men vi skulle bara fördriva tiden med något så.

write it on your skin

2012-10-25 | 20:45:00
himlen igår när jag vaknade såg ut ungefär såhär, kanske ökat färgerna liteee, men den var väldigt orangeröd innan med faktiskt. imorgon är det fan fredag. såå skönt. veckan har inte gått lika fort som dom senaste veckorna, fast den har ändå gått snabbt.

can't go back - little big town

2012-10-25 | 14:00:00
Foto - Hanna
Redigering - Jag

Hanna Nilsson 2

2012-10-24 | 18:30:00

Hanna Nilsson

2012-10-24 | 10:37:42

jag har köpt en brödrost

2012-10-23 | 21:23:00
en bild på hanna från idag, ni får se flera imorgon istället. för nu ska jag rosta bröd. HAHA. okej.. jag köpte en brödrost förut, så nu är jag helt * MEN SHIT EN BRÖDROST!!! JAG KAN ROSTA BRÖÖÖÖÖD * nej men seriöst. är verkligen lycklig på riktigt typ. för att jag köpt en brödrost. för nu kan jag äta gotttttt bröd. LANTBRÖD som det heter (morot eller havssalt) perfekt och rosta. haha. det var typ anledningen till varför jag köpte en brödrost. men nu kan jag väll dö lycklig. min egna brödrost. haha assååååååååååå lol osv. nub o så

varit ute och fotat lite porträtt med hanna

2012-10-23 | 19:16:00
var ute och fotade lite med hanna förut. sitter och redigerar några just nu, så jag kommer lägga upp någon på bloggen senare och imorgon.

en vanlig onsdag i sunne

2012-10-23 | 14:00:00
se filmen i HD (1080p)
 
haha, okej. bara för att få försvara mig lite så måste jag få säga att jag aldrig filmat och klippt ihop filmer och sånt förut. ville bara testa lite i adobe premiere nu när vi har det på skoldatorn. men som sagt, videon är inge bra. bara lekte lite, men tänkte ändå jag kunde lägga upp den på bloggen. så får ni se hur en dag i sunne kan se ut. haha. det här var från i onsdags förra veckan. och btw, fyfan vad svårt det var att välja en låt. som för det första var tvungen vara lika lång som videon och passa in och ahh.. venne ens om den passar in. men det fick bli den låten nu. (jag ser dig-kent) 

ja tänk om man vore vig ähäähä

2012-10-22 | 19:45:53

en dröm - aleks

2012-10-22 | 10:20:20

Sandra har startat en blogg

2012-10-19 | 11:09:45
det här är en bild på sandra som jag inte har tagit, jag har bara redigerat den. 
och föresten så har sandra startat en blogg. har hjälpt henne lite med bloggen. men den är INTE klar. menyn har jag inte ens rört och gjort något åt än. och ah. men den ska väll bli klar snart. sen är det bara jag som bloggat på den än så länge.. hahah, men hon ska väll börja uppdatera nu iallafall! klicka här för att komma till sandras blogg.

rainbow

2012-10-18 | 18:24:56
haha, ja, jag vet. inte jättesnyggt att ta kort på mina fula händer. jajajja. men ville visa vad hanna har målat. borde typ göra en kategori där jag har alla bilder på vad hanna målat. för hon målar fan mina naglar en gång i veckan.. hähä. så snäll hon.

not fire, not ice

2012-10-16 | 20:56:00
himlen eller området (eller vad man ska kalla det) bakom min lägenhet ser alltid lite olika ut på morgonen, så jag ska fota den vid olika tillfällen för att se hur den ändrar sig. här är den senaste jag tog någon morgon. och har förut laddat upp några. Men ska någon gång ladda upp alla i samma inlägg. MEN GUD VAD ROLIGT ATT FÅ SE ETT KORT PÅ HIMLEN. har ju verkligen aldrig inträffat i era liv.

en ängel till syster

2012-10-15 | 17:05:39

To the moon

2012-10-15 | 10:10:07

kollar ni?

2012-10-14 | 18:24:00
 

anything could happen

2012-10-13 | 21:33:05
den på mig till vänster har sandra tagit, och den på hanna till höger har jag tagit, men jag har redigerat båda bilderna.
 
har föresten inte gjort några tidsinställda inlägg denna helgen, hann typ inte. men har med mig skoldatorn hem så kommer antagligen blogga lite ändå.

Sandra Johansson svartvit

2012-10-12 | 20:00:00

Sandra Johansson

2012-10-12 | 16:05:49

himlen var lika magisk som dig den morgonen

2012-10-11 | 22:00:16

fyra från skolan

2012-10-10 | 20:32:03

besök från hemstaden är fan vardagslyx

2012-10-10 | 20:21:09
carl och bananen var här och hälsade på mig lite spontant förut idag, så söta dom. usch när dom hade gått på tåget hem igen och jag skulle gå hem så insåg jag vad kallt det var ute. SÅ HADE JAG GLÖMT MINA VANTAR. och det är värsta stelt att skriva det här, mina fingrar är fan förlamade av kyla. ska från och med nu alltid ha vantar med mig. annars så hade jag det najs med carl och annnnnaaaa även fast dom bara var här en liten stund

Frida Hallberg

2012-10-09 | 21:00:00

två från helgen

2012-10-09 | 16:00:00

Ska till karlstad imorgon

2012-10-08 | 21:39:00
imorgon vid 15.30 tiden drar jag till karlstad med några från skolan, funderar på att typ smita hem till skoghall, hoppa i min säng och sen åka tillbaka till karlstad. haha men gud nej det kan jag inte göra. iallafall, anledning varför vi ska till karlstad är för att fritidsledaren har ordnat så man kan åka gratis till karlstad, så får man shoppa eller bada på badhuset om man vill. fast vi ska inte bada, vi ska nog gå på stan tror jag.

jag behöver er åsikt, taaaack

2012-10-08 | 17:59:00
 
 
 

 

 
hade tänkt att köpa mig ett par urbanears. men som vanligt har jag STÖRSTA beslutångesten. så vilken färg tycker ni JAG bör köpa, inte niii, utan jag? vad passar mig bäst? eller haha, ni kanske inte tycker någon av färgerna gör det. men om vi bortser från det då, så vilken tycker ni? rösta ovanför. och btw har jag bara blåa jackor, fast min vinterjacka är militärgrön, har en vinröd mössa. och vad jag brukar ha på mig inomhus är olika, är btw ljushårig om ni missat det. hehehe.

When I grow up

2012-10-07 | 21:00:00

Below my feet

2012-10-07 | 16:30:00

you can do whatever you want

2012-10-06 | 18:30:00

I love mommy

2012-10-06 | 15:00:00

veckan flög och fredagen kom

2012-10-05 | 18:00:00
haha, ba liteeeee galen min. annars så är det fredag, och nu är jag hemma i skoghall igen! NAJS SOM FAN. och nu ikväll ska jag äta middag hemma hos frida och sen hem till lars, som det ser ut nu ( skrev ju detta igår, tordag egentligen, detta är ju bara ett sånt där vanligt tidsinställt inlägg som dyker upp på helgen :pPppPpppPppPPpp

Tuvalie

2012-10-05 | 15:00:00

finbesök i sunne

2012-10-04 | 21:09:00
fick finbesök här i Sunne förut av min syster, hennes sambo och deras barn tuvalie, som jag är moster till. Vi lagade lite tacos och hade det mysigt, och tuvalie var asgo, och HAHAHA, när hon skulle gå ramla hon och slog i läppen och började blöda, så hon lär få en fläskläpp säkert. HAHAHAH, hemskt att skadjeglädjen till och med sitter när knappt en tvååring slår sig...  btw så får ni se fler bilder i helgen från idag.

hanna som varit i farten igen

2012-10-04 | 19:54:55

everything will be alright - yael meyer

2012-10-03 | 22:37:26
 

när vi sågs på uno

2012-10-02 | 21:55:00
fotade lite i dansstudion på UNO i helgen, och det var thilde som baaaa stod där och var snygg som en gud. nej men hon var asbra. 

art, only better

2012-10-01 | 19:43:10